dokladnie i na dodatek mam meza Japonczyka i czekamy na nasze pierwsze skosnookie dziecko :-DSandrusia to Ty w Japonii mieszkasz? Co Cię tak daleko wywiało?
u mnie to samo :-Dmaleństwo kopie jak cholera i strasznie uciska na pęcherz sikam co pare minut
hahhahhah, to wejdz na styczniowki :ico_haha_01: :ico_oczko:oj moje drogie ja za wami nie nadążam tyle piszecie że ja pół dnia przed kompem bym musialą siedzieć
tutaj podobnie. co prawda w szkolach publicznych mundurki nie sa obowiazkowe, ale i tak duzo dzieci je ma. Carmen tez - dostala w spadku :-D i to wlasnie jest taka spodniczka, bluzeczka z kolnierzykiem i podkolanowki + buciki. troche kiepsko widac, ale mniej wiecej tak pojdzie moje szczescie teraz do szkoly:Obowiazkowe sa tu mundurki czyli krotkie spodniczki, polbuciki i podkolanowki i nie jest wazne czy to +30 w sloncu czy -5 przy lodowatym wietrze.
wystarczy, dla "starszego" dziecka... ale nie dla niemowlaka co robi co popadnie caly czas. A drugi pampik - w razie jakby cos "wiekszego" bylo, to nie wycieknie, nie? zreszta, nie wiem o co tu chodzi, kurcze, i tak wstajesz, zeby cycusia lub butelke dac, co szkodzi przewinac???swoją drogą to 1 pampers na siuśki przez całą noc wystarczy jak u nas
Biedactwo :ico_olaboga: wytrzymaj jeszcze trochę!pracy tyle że nie wiadomo w co ręce wsadzić
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość