27 sie 2008, 20:11
Iwonko a moze sama sie juz tak bojowo nastawiasz na niego, odetchnij i nie mysl o tym a moze przejdzie! :ico_oczko: :ico_oczko: przytul sie do meza i pomysl o wszystkich milych chwilach ktore razem przezyliscie a o zlych dzis masz zakaz myslenia :ico_haha_01:
Ewa mojego taty zona obejrzala malemu buzke i w sumie ja tez patrzylam, nawet nie ma juz zadnej opuchlizny nic..widocznie reaguje na ugryzienia os tak samo jak ja..chwile czerowne i lekko opuchniete jak po komarze a po chwili juz nic
za to przed chwila komar lecial a on w histerie :ico_olaboga: oj bedzie teraz tlumaczenia "ze to nie osa... :ico_haha_01:
ide kapac mojego babla i klade go spac, T na chwile do mamy zostal wezwany aby jej pomogl, na szczescie nie musialam z nim jechac :ico_haha_01: wiec mam cisze i spokoj i nie ebdzie mi sie wtracal w usyopianie malego, bo ostatnio tak jest :ico_puknij: :ico_haha_01: a co on wie... :027:
przed sekunda byla u mnie moja przyjaciolka, chwalic sie ze dostala nowa prace w tym przedszkolu co pracowala ale teraz przerabiali na publiczne i cala wielka "akcja " z tym byla, rozmowy kwalifikacyjne z wojtowa itd cyrki jak cholercia... no i w piatek umowione jestesmy na opijanie, przynosi 1,5 l szampana naszego ulubionego :-D :580: :DD :DD :DD :DD no co w koncu mi sie tez czasem nalezy :ico_haha_01: niech tym razem T zaopiekuje sie Oskim :ico_haha_02:
Iwonko jak znajdziesz kochana chwilke to pokaz nam kladzik hehe ale ci truje