Jak bede kupowac to tez zapytam babki czy od urodzenia jesli i mi powie ze tak no to chyba nie sciemniaja
Nie ja mysle ze wiedza co robia!
musze tez kupic koniecznie bo warto miec tak samo jak cos na goraczke dla noworodka bo potem w nocy bedzie panika jak mala dostanie goraczki a sklepy pozamykane
Kurcze kupilam ten termometr do uszka bo bym nie mogla wkladac jej termometru do pupki ale sie zastanawiam czy on bedzie tak samo dobrze pokazywal temperature
Ja Martus kupilam Infacol pisza ze to jest na kolke,odgazowanie jeliteki bole grypowe,ale chyba na zbicie goraczki musze kupic co innego prawda?Tez mam termometr do uszka i nie bede go zmieniac bo czytalam opinie ze jest najlepszy.Zobaczymy,wyjdzie w praniu.
Miszka a nie wiesz jak sie tutaj nazywaja albo jak wygladaja gaziki jalowe????
A do czego chcesz uzywac gazikow jalowych?Ja tylko mam waciki bawelniane,one sa odjalowione,a do pepuszka niestety z Polski mi mama kilka takich nasaczonych spirytusem przywiozla,nic innego nie mam :ico_noniewiem:
fajnie sie to czyta MOJA-zawsze bylo moj
Musze sie przyzwyczajac szybciorem, zebym do niej po urodzeniu synku nie mowila,jednak dluzsza chwile bylam przekonana ze to chlopiec. :ico_olaboga: