no to mi ulżyło ze sama nie jestem :ico_sorki:ja mam to samo wlasnie jak leze na jednym boku i tez czesto ma czkawke a wieczorkiem zwlaszcza
ostatnio kopie mnie z taka siła po jajnikach ze mam ochote mu oddac :ico_haha_01: :ico_oczko:
oj kochana wiem co to znaczy bo mam tak samo :-D bol niesamowity a jak cisnie na pecherz albo na szyjke to w ogole mozna sie skrecic z bolu.ostatnio kopie mnie z taka siła po jajnikach ze mam ochote mu oddac :ico_haha_01: :ico_oczko:
moj to mnie girami kopie :-D bo nie chce mu sie obrócic :ico_noniewiem:A wlasnie lekarz powiedzial ze maly jest nisko glowka do dolu, ale co z tego jak nic sie jeszcze nie dzieje
czasem mi sie taka gula robi po żebrami ze nie da sie oddychac :ico_noniewiem:a teraz probuje chyba mi wejsc pod zebro po lewej stronie bo nie moge wysiedziec, ja mu zaraz dam
no miejmy na nadzieje, ze go nie pogoni :-DP. dostanie dzis mixs sosow do makaronu :-D mam chyba z trzy rodzaje mam nadzieje ze sie nie pochoruje :-D
mi tez 2 tyg temu polozna to powiedziala i co...zaznaczyla ze to nie oznacza wcale ze niedlugo urodze :ico_placzek:A wlasnie lekarz powiedzial ze maly jest nisko glowka do dolu, ale co z tego jak nic sie jeszcze nie dzieje
mi polozna powiedziala, ze jesli termin porodu zostal poprawiony to liczy sie ten nowy termin i wywoluja od tego nowego terminu na 11 dzien u nas. Czyli jak nie urodze do 17 to czekaja do 10 dni i jak dalej nic to na 11 dzien wywoluja porodPatia to oni wywoluja od 1 terminu czy od 2 terminu po 10 dniach????
ja sie spytalam swojej i mi wytlumaczyla, ona fajna babka wiec jak tylko cos sie pytam wszystko mi tlumaczy jest ok:ico_noniewiem: mi oczywiscie ta moja nonono nic nie powiedziala...
nie , no mysle, ze skoro masz nowy termin to od tego nowego beda wywolywac, a masz zapisany ten nowy termin w karcie ciazy???? Bo ja mamper bedzie jak mi beda wywyolywac od 2 terminu to jest 1.10 :ico_olaboga: oszaleje chyba...moze urodze w nasza rocznice slubu 6.10 :ico_noniewiem:
hmm jak tez mam tak pierwszy termin mam na 28.09 a potem stoi taka rubryka u mnie i pisze nowy termin i pisze na 17.09ja mma napisany termin z miesiaczki i z usg :ico_placzek:
i zobaczysz wezma mi ten 2 na bank :ico_placzek:
ja juz za tydzien zaczynam praktyki przyspieszajace porod :ico_noniewiem: bo nie mam zamiaru czekac az mi wywolaja :ico_sorki:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość