lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2008, 18:56

rura i butelka

:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

moze bedzie bogatym striptizerem i bedzie upijal laseczki i tanczyl przy rurce dla nich :-) :-)

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2008, 20:05

madziorka hihi, focie cudne jak zawsze!!!! Leluś boski! Czy Ty masz krótsze włoski???

Awatar użytkownika
lala
Umiem skakać na skakance po całym forum

27 sie 2008, 20:14

HELLĄ a oto moje fotki z nad bałtyku
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
MATI [W BIALEJ KOSZULCE] I PÓŁ ROKU STARSZY KUBUŚ
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
TEŚCIOWA I JA NA FALIObrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2008, 20:18

lala, super! Zwłaszcza z teściową :ico_oczko: A jak Wam tam było nad wodą wielką??

Awatar użytkownika
lala

27 sie 2008, 22:32

pozatym ,że mati prawie wogóle niechciał jesć i jednej nocy pobódził wszystkich wczasowiczów mieszkających w tym samym domu wczasowym , a i przez jakieś 1,5 godziny niedał im spać[o 4 rano] to bylo ok - z całego 8 -dniowego pobytu tylko dwa podobały mi się najbardziej to były dni kiedy były duże fale[ uwielbiam skakać na fale ]jeśli szukalibyście domu wczasowego z dużym podwurkiem pełnym fajnych zabawek dla dzieciaczków[ zjeżdzalnie , chuśtawki , pełno różnego rodzaju samochodzików , na pedały , rowerek ,motor itp to polecam dom wczasowy BURSZTYNEK W CHŁAPOWIE - właściciele bardzo mili - nawet przeszliśmy z nimi na ty [zrobiliśmy sobie z nimi grilla itd]

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 08:19

lala, ale super zdjecia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
fajnie bylo?
napisz wiecej :ico_sorki: tesciowa na pierwszy rzut oka wyglada na fajan..fajna jest??
a co to za chlopczyk??

Awatar użytkownika
lala

28 sie 2008, 09:35

teściowa nawet fajna ,chociaż ostatniego dnia już mnie zdenerwowała. Z tymi falami to bylo śmiechu. Jedna ją przewrócila i co ona próbowała wstac to następna ją przewracała i tak 4 fale po kolei.Teść to nagrywał kamerą - biedna tak sobie kolana pozdzierała [ bo przy brzegu były kamienie]
a co to za chlopczyk??
czy chodzi ci o tego chlopca , który jest w wózku z mateuszek - jeśli tak to jest kubuś siostrzeniec mojego męża

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 09:40

tak o kubusia mi chodzilo.niewiedzialam czy to z rodzinki czy ktos poznany :-)

mati juz taki duzy a w podpisie jeszcze taki dzidziusiek :-)

pare zaległych fotek :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2008, 18:43

Dziewczyny cudne foteczki!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01:

Ja jak zwykle zalatana :-D

Moje dziecko od paru dni woła mnie po imieniu hihi a drze się przy tym w niebogłosy :ico_haha_01:

Lala urlopik widać udany i wypoczęci wróciliście co? pogoda dopisała? a Teściowa musiała świetnie wyglądać na tym filmiku na falach hihi

Madziorka faktycznie sprzęt doborowy twój synuś uwielbia :ico_haha_01:

kilolek oj teściowa nie ładnie postępuje. Ja to bym jej uwagę zwróciła i tyle przecież nie mozna dziecku rozbijać dnia dla jej widzimisię co nie/!

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 sie 2008, 21:57

a ja popolodniu poplotkowalam z przyjaciółka ladnych kilka godzinek :ico_brawa_01:

martwie sie troche bo dominika brzydko kaszle i jak ona pojdzie w pon do przedszkola??
a we wt bylam u lek to powiedziala ze zdrowa ze nic nie slychac i td a ten kaszel to chyba alergia.
ale kaszel coraz gorszy,eurespal nie pomaga :ico_noniewiem: i jutro musze sie wyrwac z pracy i jakos ja do lek zarejestrowac :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-09-01, 09:05 ]
czesc

PYSIA JUZ W PRZEDSZKOLU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale wydarzenie..Poszla chetnie.wystrojona wziela torebke i komorke :ico_haha_01:
zawiezlismy ja autem z seba i jak weszlismy to dziewczynka jedna bardzo plakala pysia sie troszke zmieszala ale jej powiedzialam ze czekamy w aucie na dole :-)
dala pani raczke i poszla sie bawic.
jak wychodzilismy to ukladala klocki :-)

korci mnie zeby zadzwonic i zapytac jak tam :ico_wstydzioch:

w domu pusto..jakos dziwnie i wiecie.plakac mi sie chce :ico_puknij:
odbiore ja dzis o 12
choc panie mowily ze po 14 mozna.ale wole wczesniej.
seba kaszle straznie tez idzie do lekarza...

Wróć do „Kącik dla rodziców”