mordko to niezłą sumka :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
dziewczyny może po prostu sami zamknijmy nasz wątek bo i tak prawie nikt nie pisze :ico_zly: :ico_zly:
w miarę im więcej zębów ma tym mniej. Do kompletu brakuje nam tylko dwóch :-) Ale wcześniej to szok był. Chociaż teraz jeszcze paluch ciągle na topie :ico_noniewiem:CZy wasze dzieciaki też jeszcze wszytsko tak gryzą jak moja Ola???Ona dosłownie wszystko by gryzła. wasze też tak mają???
no to powodzenia życzę :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Coś więcej nas myśli o :ico_ciezarowka: , a niektóre swe myśli wprowadziły w życie, fajnie :ico_brawa_01:Teraz czekam na wyniki cytologi i jak beda dobre to chyba zaczniemy starania o rodzenstwo dla Antosia
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Teraz czekam na wyniki cytologi i jak beda dobre to chyba zaczniemy starania o rodzenstwo dla Antosia.
nie wiem, po drugim dniu coś mi zdaję, że to jakiś szwindel z tą pracą... I prawdopodobnie jest to praca tylko na 1-2 miesiące... A poza tym warunki płacowe itp są skandaliczne jak na taki zapi...ol. I ponoć ciągle zbierają CV :ico_noniewiem: Tak więc chyba nici z tego :ico_noniewiem:kolka a kiedy bedziesz wiedzie czy cie przyjeli????????
Cycki do góry kobieto!! Wszystko będzie dobrze!! Nie martw się na zapas, bo Twoja dwójeczka też się będzie martwić :ico_nienie:a ja mam doła, zaczęły mnie nachodzić wątpilwości i obawy i tylko mi się ryczeć chcę
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość