ja bym jednak takiego noworodka nie wkładała kosteczki sa jeszcze miekie kregosłup musi sie troche usztywnic mozna dziecku spora krzywde
dokladnie-na sam widok takiego noworodka w nosidelku z opadjaca glowa robi sie slabo-ja bym sie bala ze sobie skreci cos :ico_noniewiem:
Moja kumpela zaczela nosic troszke po skonczeniu 2 miesiaca ale jej synek urodzil sie 4300 i byl b.silny szybko trzymal glowe-mysle ze to tez sprawa indywidualna dziecka i tego jakie jest.
Moj moz sie bardzo upominal o to nosidelko stwierdzil ze wolalby tak chodzic na spacery :ico_noniewiem: no nic zobaczymy czy sie w tym dopnie z dzieckiem :-)
[ Dodano: 2008-08-30, 17:12 ]
Kurcze normalnie poce sie jak dzik---chyba to hormony.MAm stracha,bo kolezanka pocila sie tak pare dni przed porodem i to w obu ciazach brrr.
:ico_szoking: ja tez dzisisj ale u nas dzisisj cieplo :ico_noniewiem: to dlatego pewnie...jutro burze a od przyszlego tygodnia deszcze :-D nie ma to jak UK :ico_oczko:
wlasnie wrocilismy przed chwilka z tego festynu pochodzilismy troche i musialam usiac bo tam mi sie brzuch spial ze isc nie moglam, a krzyz myslalam, ze mi odpadnie ledwo do auta doszlam, juz sie rozsypuje
no i nastepna z objawami nadchodzacego porodu...chyba ide pobiegac :ico_oczko: