dobre :-D :-D ciekawe dla czego ??ja bym musiala siedziec po stronie kurkow od wody to juz nie dla mnie

A ja 4 stycznia :ico_haha_01: To sie jakos da obliczyc ale ja nie umiem :ico_olaboga:Dziewczyny a myslicie ze mozna obliczyc jakos date porodu jak sie zna dzien zaplodnienie?????????????Bo ja wiem ze to byl 9.01 ale ile mam do tego dodac
mnie pewnie tez zab mnie pobolewa :ico_placzek:Czuje,ze mnie przez to cudowna noc czeka
Widzisz,ja w zadna swoja seksowna bielizne nie wchodze,nawet z ponczoszek mi sie uda wylewaja :ico_placzek: Moj tez by mnie obsmial :ico_placzek: Ja juz nie mam zamiaru go na sile do wyra ciagnac....Zaraz urodze ,szybko wroce do formy i jak on mnie nie chce to sie zajme moim sasiadem Angolem z dolu :ico_brawa_01:ja oststnio wkroczylam do sypialni w takiej lekko matce nieprzystojacej bieliznie w rytm muzyki-(to mialobyc sexi )to Marcin omal ze smiechu z lozka nie spadl
ale generalnie ja sie niedaje obowiazki Meza musi spelniac
mi nie :ico_placzek: ja mam wrazenie ze mi ciagle do gory sie unosi :ico_olaboga:A tak wogole to mi sie brzuch obnizyl, a wam??
noi chyba nie myslisz ze ja tak :ico_olaboga: ja specjalnie zakupilam :-D (zapomnialam dodac ze swiatlo bylo przyciemnione :ico_oczko: )ja w zadna swoja seksowna bielizne nie wchodze,
i nic sie nam nie pochwalisz tymi fotkami :ico_sorki:Ostatnio M porobil mi sesje ciazowych fotek na pamiatke
tak to prawda, tylko to sa takie bakterie nazywaja sie streptokoki i ja wlasnie teraz mialam je robione i czekam na wyniki, jesli ma sie takie bakterie to od razu po urodzeniu dostaje sie antybiotykno i mnie jedna znajoma nastrazyla ze ona w cizy miala jakiegos paciorkowca czy kurde cos...co jest niebezpieczne dla dziecka jak sie rodzi i ze mam sobie taki test zamowic
:ico_sorki: dzieki Pati-to dobrze ze sobie jednak zamowilam :ico_sorki:tak to prawda, tylko to sa takie bakterie nazywaja sie streptokoki i ja wlasnie teraz mialam je robione i czekam na wyniki, jesli ma sie takie bakterie to od razu po urodzeniu dostaje sie antybiotyk
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość