Dobry wieczór!!
Jutro idę z Miłoszkiem na bilans 2-latka. Wzięłam sobie wolne w pracy. Dziś siedziałam do 19:30 :ico_zly: Już miałam dość!
pozdrawiam
życzymy miłego bilansu ....Jutro idę z Miłoszkiem na bilans 2-latka.
Boze, no to musialas biedaku przezyc :ico_olaboga: .Turlała się w dół po schodach, uderzając o każdy stopień całym ciałkiem. Ale to chyba prawda, że "Pan Bóg dzieciom poduszeczki podkłada, kiedy padają". Wyobraźcie sobie, że nie ma żadnego siniaka nawet. Troszkę jej krewka poleciała z noska i leciutko spuchnięty miała ten noseczek, ale już jej zeszło.
nio to masz grzecznego synusia, ja pamietam, ze Asia to od poczadku byla rozrabiara :ico_oczko:A Marcusek to kochany chlopczyk,i jak on juz wcina sobie kukurydziane chrupki a jak mu smakuja :ico_brawa_01: :-D ale ogulnie jest slodziutki i taki spokojniusi narazie ;-)

gratulacje!!HURRAAA! Moja kuzynka urodziła dziś z rana synka
Oj tak Basiu wydaje mi sie ze Marcusek bedzie taki spokojniejszy w porownaniu z Nicole bo mala Nicole to wiedzialam od poczatku ze bedzie lobuz jakich malo ;->nio to masz grzecznego synusia, ja pamietam, ze Asia to od poczadku byla rozrabiara
I ja tez dolaczam sie do Gratulacjii.Piekna nowinka ;-)HURRAAA! Moja kuzynka urodziła dziś z rana synka

No to zgadza się z teorią Aginki, że jedno dzieciątko aniołeczek a drugie łobuzek...albo na odwrót. :-DMarcusek bedzie taki spokojniejszy w porownaniu z Nicole bo mala Nicole to wiedzialam od poczatku ze bedzie lobuz jakich malo ;->
Napewno już niedługo.ja czekam az moja Nicolinka sie tez na dobre rozgada ;-)
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość