Sylwia kurcze no tak juz jest z tymi babciami!A mowilas o tym Mamie??Moze jak sie wyzalisz to cos sie zmieni??
Mówiłam nie raz, bo w październiku minie 2 lata jak mama siostry dziecka pilnuje i nie przyniosło to efektu. Twierdzi, że siostra pierwsza urodziła to ma pierwszeństwo, ale dla mnie to nie są żadne argumenty.
Z teściową mam jeszcze gorzej bo przez cały rok odkąd jest Patryk ani razu nie wzięła go nawet na spacer. Kurcze dziewczyny czy ze mną jest coś nie tak, bo ja już nie wiem. Myślałam, że babcie będą przeszczęśliwe, że mają wnuka a tu klops. Chwalić się przed koleżankami jaki fajny wnuk to owszem potrafią, ale poświęcić się trochę, przypilnować to już nie bardzo. Teściowa twierdzi, że to ja powinnam zadzwonić i powiedzieć jej żeby wzieła Patryka na spacer. A moje zdanie jest takie, że to ona sama powinna tego chcieć a nie ja mam się prosić. Szkoda słów .....
Dzis Nel obudzial mnie pocalunkiem w usta takim delikatnym cmokiem wzruszylam sie!!!!
Jakie słodziutkie tez bym chciała żeby mój Patryk mnie tak obudził, ale on nie lubi się całować (póki co) ucieka przed całuskami.
karolina-ch Karolina ale jesteś zorganizowana coś niesamowitego. Poradzić sobie z dwójką to już jest nielada wyczyn.