Jestem z wiesciami. No wiec najwazniejsze ze Jasiu sie czuje juz dobrze, jest bardzo dzielny :ico_brawa_01: Z sensacji to taka ze sa juz w domku :ico_szoking: dla mnie to szok, po narkozie doba i do domu. No ja wiem ze w Pl tez np jak sie robi zabieg na jaderka u chlopcow to tez po kilku godzinach do domu puszczaja, ale z Jasiem juz raz bylo nie tak to myslalam ze dluzej go zatrzymaja a tu prosze, jak zwykle pelny luz :ico_noniewiem: Dominika to straznie dzielna kobieta, ja prawie jak gadalam z nia to plakalam a ona byla juz dosyc pogodna, najgorsze za nimi. Ciesze sie ze jest taka silna (mi by sie troche z tej cechy przydalo ).
Takze dziewczyny mozemy wypuscic powietrze i gleboko odetchnac :-) Dominika postara sie wpasc ze szczegolami ale wiadomo teraz bedzie miala troche wiecej roboty, Jasiu ma wycieta skore i tkanki na okolo 3cm dlugosci i 3 glebokosc, :ico_olaboga:
Eve, zszokowaly mnie wiesci o rtobakach w mleku, shi8iiit.... spara nadaje sie do sadu normalnie, pytanie tylko czy sie to fiznansowo oplaca....
Mam nadzieje ze i Beniowi i Szymciowi bedzie szybciutko lepiej. Trzymajcie sie dziewczyny!!!!
Mi na odparzenia pomaga tylko i wylacznie stary dobry Tormentiol.
Justyna, super ze jestes, i ciesze sie z waszej stabilizacji :-D Tak trzymac!!!!
Aga, tak sie ciesze ze jestescie razem, i ze wszystko sie powoli uklada. A Exem sie nie przejmuj, w d**e z nim :-D Bedzie dobrze, jestem pewna :-)
Ide pic kawke po mi powieki opadaja.
[ Dodano: 2008-09-02, 14:01 ]
widze ze imageshack chodzi to potem dam wiecej fotek :-)