02 wrz 2008, 19:39
witajcie.
Teraz nie mam czasu nawet pisać z pracy, bo normalnie mamy niezłe kongo. Zostałam się sama, bo jedna odeszła , a druga na urlopie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: do tego ma przyjść nowa pani do pracy, zbliża się sesja poprawkowa...... A dodatkowo czeka mnie jutro rozmowa z dyrektorem :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
sensibel witaj. Śliczny ten Twój synek. Dobrze, że miałaś szybki poród, ale to co robili z Tobą po tym....... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: to jakis koszmar. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło. Teraz dbaj o siebie i szybko wracaj do formy.
gozdzik biedna Julka. Na szczęście to juz ostatnie szczepienie ( na razie). Ale duza z niej dziewczynka :ico_szoking:
Becia ale Ty masz dobrze z tym spaniem. Ale coś Ci się od życia należy, w końcu można powiedzieć, że sama wychowujesz trójkę dzieci. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Karolina świetne fotki. Też w sobotę byłam w Jastarni. :-D Gratuluję pozwolenia na budowę. Powodzenia.
Miniowa witaj, powinnaś zdecydowanie częściej odwiedzać nasze forum.
Ciekawe czemu nana nas nie odwiedza. Widać po nk, że jednak bywa w necie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: