Beatris60
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 wrz 2008, 12:10

Beatris60, jak tam brzuch?
tak, to jakieś jednorazowe było, wtedy 2 dni i nie powtórzyło się, ale dzięki :-)

Ola w przedszkolu a mi sie żadna robota nie klei...ciągle myślę u niej i brakuje mi jej baardzo....

Awatar użytkownika
JustynaiGabi
maniakogadacz
maniakogadacz

02 wrz 2008, 12:49

ja tam z utęsknieniem czekam kiedy mała wróci to przedszkola..........będę miała trochę ciszy....i spokoju

aniulek
Beze mnie to forum nie istnieje!

02 wrz 2008, 13:04

Ola w przedszkolu a mi sie żadna robota nie klei...ciągle myślę u niej i brakuje mi jej baardzo....
Nie dziwię się....jak pomyślę że musiałabym siedzieć kilka godzin sama i Gabrysia by nie brykała po domu to płakać mi się chce.Tak szczerze mówiąc to nie zapisywałam jej do przedszkola odrobinę z egoizmu chyba bo by mi jej potwornie brakowało :ico_wstydzioch: .A poza tym nie mam zaufania do innych,obcych ludzi którzy opiekowali by się nią. Głupia jakaś jestem.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jola_85
Papla
Papla

03 wrz 2008, 08:59

Czesc Kochane
W koncu do was zaglądam jakos ciezko bylo mi sie zebrac ale jestem :ico_haha_01:
Pozew o separacje juz napisalam,wyciagnelam wszystkie mozliwe papiery teraz moj M pojedzie to zawiesc do sądu.Jakos tak dziwnie,ale co zrobie.

U mnie wszystko ok,Mirek twardo staje na nogi i zabiera sie za chodzenie,wazy juz 10kg :ico_haha_01: klocek mały
Julia chodzi do przedszkola dzielnie wiec jest ok
Uciekam sprzatac papa

lilo

03 wrz 2008, 09:28

Jola_85 fajnie że zajrzałaś, bo już się zaczynałam martwić :ico_sorki:
Pozew o separacje juz napisalam,wyciagnelam wszystkie mozliwe papiery teraz moj M pojedzie to zawiesc do sądu
No sytuacja na pewno ciężka, ale ważne że dzieciaczki ci przynoszą radość - one są najważniejsze!!!!!!!!!!

Fajnie że Julka dobrze znosi przedszkole - dla niej to nie pierwszyzna resztą :ico_oczko: Piotruś dziś poszedł pierwszy dzień bo troszkę chorował i ciekawa jestem jak sobie poradzi... Fajnie by było gdyby mu się spodobało. Możemy go w miarę wcześnie odbierać, mamy teściową pod ręką, ale na pewno w przedszkolu miałby więcej możliwości rozwoju i atrakcji. Zobaczymy...

lidziasc
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 wrz 2008, 09:45

czesc
ja cala w nerwach dzis.
Dominika dzis płakała nie chciala isc do przedszkola.z bolem serca ja zostawiłam...
siedze jak na szpilkach i mysle jak ona tam sobie radzi..

Beatris60
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 wrz 2008, 09:58

u nas kiepsko. ola chętnie chodzi do przedszkola, ale odstaje od grupy bo jest rozwinięta ponad przeciętną i swoich rówieśników uważa za dzidziusie. próbuje ją przenieść do starszej gr ale to nie takie proste. pecha mam, wczoraj ktos sie chciał zamienić :ico_noniewiem: trzymajcie kciuki by się udało.

aniulek

03 wrz 2008, 11:59

Hej.
Jola_85, super że zajrzałaś.Też się zastanawiałam co u Ciebie.
To ciężka sytuacja,współczuję.Oby wszystko jakoś spokojnie przebiegło i dzieciaczki na tym nie ucierpiały.
lilo, napisz póżniej jak Piotruś zniósł 1 dzień w przedszkolu.
Dominika dzis płakała nie chciala isc do przedszkola.z bolem serca ja zostawiłam...
Ojej...wiem jak Ci ciężko tzn domyślam się.Może zaczęła się bawić i jest dobrze :ico_sorki:
pecha mam, wczoraj ktos sie chciał zamienić :ico_noniewiem:
Kurczę,może ten ktoś jeszcze nie znalazł chętnego i uda się ta zamiana :ico_sorki: bo Ola faktycznie jest tak rezolutna że będzie się nudzić.

Beatris60
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 wrz 2008, 13:30

może ten ktoś jeszcze nie znalazł chętnego
no właśnie w tym pech, że znalazł...

Jola strasznie to przykre, oby mąz się opamiętał, może jest jeszcze szansa na uratowanie Waszego związku?

aniulek

03 wrz 2008, 13:48

no właśnie w tym pech, że znalazł...
No to faktycznie kiepsko... :ico_noniewiem:

Wróć do „Przedszkolaczki”