Piotruś zadowolony, powiedział że jutro też idzie do przedszkola. Ale to był dobry pomysł żeby zabrać go przed drzemką bo dzieci strasznie w tym czasie zaczęły płakać i marudzić. Do końca przyszłego tygodnia chyba będziemy go zabierać koło południa. Może łatwiej się zaklimatyzuje tak stopniowo.
dzień dobry...
ja na chwilke bo juz prawie kończe pracę :ico_sorki:
co do przedszkola to odpukac Julka dobrze je znosi :ico_sorki: jutro juz zostaje na cały dzień i odbiore Ja koło 16 jak bede wracac z pracy,cały czas zostawała do 14-14.30 zobaczymy jak to będzie jutro :ico_sorki:
Beatris60 Może...nigdy nic nie wiadomo poki co staram sie nie zalamywac.Mieszkamy nadal razem wiec niby jest po staremu.A ja go prosic o nic nie bede pokazal na co go stac
czesc
moja dominiczka przyjechala po przedszkolu po mnie do pracy siadla na kompie i powiedziala ze bedzie tu ze mna pracowac.
przekimała sie nawet w przedszkolu i wyszla zadowolona...
zrozum tu dzieci :ico_noniewiem:
to po co plakala cale rano??
Dzien Dobry
Witam sie i dołanczam do :ico_kawa:
Julia juz w przedszkolu,az serce mi sie cieszy,ze tak chetnie tam chodzi tym bardziej,ze teraz jest dłuzej bo juz na 3posilki a wtedy byla tylko na obiadek.
Dziewczyny ile płacicie za przedszkola?Ciekawa jestem różnic.Ja zapłaciłam 156zł
Aha i dziekuje wam za wsparcie jestescie kochane :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: