Ewasiek, Trzymam kciuki żebyś przetrwała w pracy, włoski masz super ja też przed świętami rozjaśniam.
hihi, ja tez przed siwtami farbowanko na blond robie. Same blondyny beda rzadzic haha na wrzesniowkach :-)
tak mi kazal dawac 3 dni pozniej 2 dni po 10 a dalej po 5
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dzieki!!!
MAMOZUZI już po spiralce, szybko melduj czy bardzo Cię bolało i czy ok wszystko
No i ja czekam jak z ta spiralka,
Dziewczyny naprawde spoko !!! To nawet nie nazwalabym bolem, tak jakos leciusko zaklulo, ale ja typ panikary nawet nie zdarzylam sie wytraszyc i juz koniec. Nie wiem kiedy nawet mi ja zalozyla :-) :ico_brawa_01: No i na 5 lat mam spokoj :ico_sorki: Teraz troszke plamie i pobolewa mnie tak miesiaczkowo brzuch ale lyknelam juz ubuprom i jest ok. Aaaa, wiecie jaki patent? Kazala mi na 2 godziny przed zakladaniem lyknac 2 tabletki ibupromu zeby nie bolalo. Nie wiem czy to dzieki temu no ale nie bolalo :-) Jestem super-zadowolona :ico_brawa_01: Za 3 mieisace do kontroli a seksic sie mozna od zaraz, tyle ze plamie to jeszcze sie wstrzymamy :-) No i hicior taki ze tu spiralki sa bezplatnie :-) Bylam zaskoczona :-)
Dominisia, ja tez sie balam jak chora, normalnie biegunke az dostalam z nerwow hehe, ale jak widac nic strasznego :-)
a jak Nell reaguje na fridę, jak jej odciągasz, bo mój to się wyrywa a silny jest skubany
Nell byla zdzwiwiona kto jej powietrze zabiera i nawet nie rzucala sie. Za to jestem w szoku jak potrafi usteczka zacisnac jak jej chce syropki dac. Skubana mala :-D
EWASIEK to Ty w gimnazjum uczysz?
Noo, kobietko, ulzylo mi, bo ja myslalam ze ty w 1 podstawowki uczysz i sie wystraszylam :-)
bo on nie ma czasu, non stop w robocie i czuje sie strasznie samotna,
kochana, jak ja cie rozumiem. Ale juz jest lepiej tak? A tego kolezke S. to sobie popros na boczek i powiedz ze odwiedziny do godziny 17.00 a potem Krzysiu ma rodzine. Krotko i na temat bo faceci to czasem tacy tepi sa ze szok. :ico_szoking:
dzis pózniej z pracy wróciłam bo byłam wpłacić zaliczke na wózek (żeby go nam nie sprzedali) a męzu jutro jedzie po odbiór
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sliczna bryka :-)
chyba wam nie mówiłam...Darek już prawie sam się przewraca na brzusiio a jak już się przewróci to próbuje łapać pozę do raczkowania czasem mu się uda tylko ruszy się do tyłu
jak widac na kazdego przychodzi pora nawet na grubaski :-D ;-)
Mamo Zuzi pewno ze mozemy sie pochwalic naszymi planami, chociaz ja jestem przerazona. Sprzatanie zaczynam w przyszlym tygodniu.
no DOMINISIA i MAMOZUZI to się chwalcie bo mnie już ciekawość zżera
hihihi, daj spokoj Dominisiu :-D l Ale wiem co czujesz :-)
Kochane kobietki otoz ja z J. i dziecmi zwalamy sie do Dominisi na swita wielkanocne :ico_brawa_01:
Dwie zdesperowane polskie rodziny w Skandynawi haha ;-) W sumie to sie nie moge doczekac. I na tydzien przed na ryneczek polski jedziemy moze uda sie jakies typowe zarelko polskie kupic i przywiesc. No i oczywiscie podzielimy sie gotowankiem wiec nie boj sie Dominiczko!!!! :-D
[ Dodano: 2008-03-05, 10:03 ]
no nie wierze...... ostatni raz zdarzylo mi sie to w pazdzierniku gdy jako ostatnia czekalam na rozwojenie :-D
:569: :569: :569:
My po nocce tak sobie. Mala wybudzal katarek i kaszelek. No i nie wiem czy isc z nia do lekarza. W sumie to ma kaszel ale taki sporadyczny za to mokry :-( no wiec nie wiem co robic. Bo nie chce aby mnie lekarz wysmial ;-) No i nie taka prosta sprawa z wizyta. Bysmy musieli wieczorem jechac, po 18.00 . Sama nie wiem....