04 wrz 2008, 16:20
Sylwia Ja ostatnio szczepilam Tosie na pneumokoki, i przynajmniej u nas i ja mam podobne zdanie, powinien być odstęp pomiędzy szczepieniami 6 tyg i nie powinno sie tego łaczyć z obowiązkowym szczepieniem.
A tego aquq aerobiku to ci zazdroszcze, może uda mi się marka namówić na cos takiego dla mnie, byłoby bosko :-D
Co do niani, t ja też miałam przejścia jak szukałam, a jakie ceny :ico_szoking: masakra, w końcu jakas znajoma tesciowej z chóru sieokazała być nianią i na nią się zdecydowałam po rozmowie i wyjdzie calkiem ok finansowo, ale mały szkopul jest taki, ze do stycznie opiekuje się innym dzieckiem w godzin 12-15 bo jego głupia matka nie chce go puścić od wrzesnia do przedszkola, że niby będzie chorował, więc nianie mam tylko do 11, a potem to będę musiała się zrywac z pracy na zmiane z markiem :ico_olaboga:
wisienko Cieszę sie, że możesz wybierać w ofertach. A ta energia to zapenwe od emocji związanych z pracą, ja tez tak mam że jak mam coś fajnego do zrobienia i sprawia mi to przyjemność to dostaje kopa, i własnie tego kopa mi ostatnio brakuje! A co do mieszkania z teściami to odwazna jestem i obyście sie niepozabijali :-D
Yvone Wielkie brawa za tą prace :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzielna kobitka z ciebie!!! Dobrze, że będziesz mieć troche spokoju teraz.
U nas się rozpadało, akurat na szczęście jak wróciłyśmy. Jakoś nie mogę się za to prasowanie zabrać :-D
[ Dodano: 2008-09-04, 16:23 ]
Wisienk tośka nosi albo 4+ albo 5 z pampersa a ty masz jaki ten rozmiar?