04 wrz 2008, 17:34
zirca, nie wiem jak to jest za granicą, nie bylam nie widzialam.. ale tak jak mówisz, ciężarówki są rózne, ja mieszkam w malej mejscowości, to na poczekalnie przed gabinetem mam na prawde przekrój ciężarówek.. Są dziewczyny z maleńkich wsi, które przychodzą na wizyte dokladnie tak jak piszeszesz, zsapane, zapuszczone z brudnymi wlosami, paznokciami, niewykąpane, aż się nie chce usiaść obok, po za tym widać, że w wieku 25-28 lat to już ich kolejna ciąża, z reztą same sie tym szczycą.. Dziewczyny z większych miejscowości wyglądają w miare, ale to też różnie bywa, oczywiście nie chcę generalizować,bo wyjątki się zdarzają, ale ogólnie polki nie dbają o siebie..Nie powiem, bo mi też się nie zawsze chce, szczególnie w domu, bo tu chodze tak żeby bylo mi wygodnie, ale jak wychodze, to wbijam się w dzinsy, albo sukienke, puki jeszcze cieplo, do tego jakaś fajna bluzka, wlosy w jako takim skladzie, jeśli nie ma uplówto makijarz, bo jak gorąco to tylko oko, żeby nie splynelo zaraz.. w każdym razietrzeba jakoś wyglądać podobniej do czlowieka, ciąża wcale nie zwala od odpowiedzilności, żeby o siebie dbac i tle..