Hej :-D
Ja wlasnie wrocilam z pracy i czekam sobie w pusciutkim domciu samiusienka na mezulka, mame i Vikuske razem z moim bratem i jego narzeczona.
Hihi, jak za starych czasow, gdy w domu spokoj i cisza; ja na laptopku siedze i czekam az znowu bedzie w domu z kims pogadac.
Eeeeeee tam, prawda taka ze strasznie mi dziwno bylo jak weszlam do domu a tu ni ma porozrzucanych zabawek na podlodze i lepiacych sie lapek przytulajacych sie do mnie i wybrudzonej buzi usmiechnietej na moj widok....
Katrin co do spotkania w Holandii w Holandii i wyjazdu na wakacje to slicznie prosze napisz mi jak najlepiej sie z Toba skontaktowac teraz: na gg, przez maila lub NK. Kasiu, a w Niemczech ta szczepionke to daja 3 w 1 czy osobno kazda?
Kolka w mojej pracy widzialam sporo dzieci ze szpotawoscia stop lub kolan i daje ci 100% gwarancji ze Julci daleko do tego... Dzieci maja wtedy stopki wygiete do srodka a kolana sie nie stykaja tylko jak to kiedys slyszalam wygladaja jak "prostowane na beczce"... Zatem glowa do gory :-D
Syla jestem pelna podziwu dla Martynki, ze tak dzielnie spi w normalnym lozku :ico_brawa_01: a dziewczynki masz sliczne :ico_brawa_01: a ze charakterne to bardzo dobrze, przynajmniej sobie w zyciu poradza...
Caro bidulek z tego Oskarka, ze go tak szczepionkami mecza :ico_olaboga: ale jak mus to mus... A co to za potrojna szczepionka? Na swinke, rozyczke i odre? Zdjecia ciazowe na NK superasne :ico_brawa_01: szkoda tylko, ze nam sie tu nimi tak rzadko chwalisz :ico_nienie: :ico_olaboga:
Kari no tak, matka zawsze najbardziej przezywa emocjonalnie pojscie dziecka do przedszkola czy szkoly. Ale jestem pewna ze Karina sobie bez problemu poradzi i bedzie najlepsza pierwszoklasistka w szkole :-D
Mordeczka zmrozily mnie te ceny wyprawki dzieci do szkoly :ico_szoking: :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-09-06, 16:11 ]
Nie pamietam czy juz sie Wam zalilam, ze od tygodnia u nas leje :ico_placzek: dzien w dzien od rana do wieczora :ico_placzek:
Juz nawet pisali dzisiaj w gazecie, ze niektore rejony Anglii sa zalane i jak tak dalej pojdzie to czeka nas taka sama powodz (albo i wieksza) jak w zeszlym roku :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Jejusku, a kiedy tu przylecielismy to lata byly takie super sloneczne i upalne... Tylko w zeszlym roku i te sa do d.....
[ Dodano: 2008-09-06, 16:56 ]
Jak juz walnac posta to wielkiego :ico_oczko: :-D
Pomecze Was jeszcze fotkami Vikulki
Viki dzielnie mi pomaga czyscic kuchenke
Najlepiej jesc sniadanko u tatusia na klacie
Milosniczka malowania palcami
Chociaz charakter jak chlopak to czasem i sukienki ponosi
Viki zapatrzona w Teletubisie
A tak Viki siedzi na kibelku a chwile pozniej siusia obok na podloge :ico_oczko: