M0rD3CzKa, super pozycja do zasypiania,bardzo oryginalna :-D Pewnie biedak do konca walczy,zeby nie zasnac a jednak zostaje pokonany.Jak ja bym tak zasnela( a jest to niemozliwe,bo w zyciu nie uda mi sie juz taki gleboki sklon z siedzenia )to chyba musialby mnie ktos pare godzin potem prostowac.A z tym nozem to niezly horror przezylas.Ja sie zastanawiam nad takim plotkiem do kuchni,bo jak zacznie sie przemieszvczac to tez moze byc dramatycznie.Ostatnio byla u nas kolezanka z coreczka (13 miesieczna)Polozylam Antka do lozeczka na poludniowa drzemke i poszlam z kolezanka i jej mala do kuchni zrobic malej jedzonko.Nawet nie zauwazylysmy jak mala zniknela.Szukam jej i znalazlam u Antosia.Stala pod lozeczkiem i dotykali sie za raczki przez szczebelki.Ja wariatka szybkoi po aparat i po cichutku,zeby ich nie sploszyc skradam sie,zeby zrobic zdjecie a tam Antos z najwieksza radoscia w oczach wymachuje mega wielkim srubokretem. :ico_szoking: :ico_szoking: Widac dziewczynka taki prezent z szuflady meza przyniosla Antosiowi do lozeczka.Serce mi zamarlo.Jak to trzeba na wszystko uwazac!!!
Mroweczko-w zyciu bym nie pomyslala,ze na tym etapie mozna dostac zapalenia piersi :ico_szoking: Dobrze ,ze Ci juz mija,ale jak nie bedzie calkiem przechodzic to idz do lekarza.I zycze zdrowka plywakowi.
Hektorka- :ico_zly: strasznie jestem zla na tego dyrektorka,ktory Ci takie obiecanki cacanki zrobil i niepotrzebny caly stres z szukaniem opiekunki dla malego.Pocieszac Cie nie musze,bo taka nagroda pocieszenia jaka jest dalsza mozliwosc przebywania i odkrywania swiata z Kamilkiem jest niezastapiona.Pomysl,ze widocznie Kamilek jeszcze nie byl gotowy na rozstanie z mamusia na dlugie godziny i dlatego los tak zrzadzil.
Caro-jestes wielka,nic nie przytylas od diety-super!!!Tak trzymac.A jesz juz calkiem normalnie,czy unikasz slodyczy i tuczacych rzeczy?
[ Dodano: 2008-03-05, 01:30 ]
Delicja-dobrze,ze odpoczelas u rodzicow,ale fajnie,ze juz jestes.Szczuplak bylas,wiec ten kilogram od paczkow na pewno Ci nie zaszkodzi :-)
Kamelek-superasnie,ze pozwolili Ci ten piatek brac zamiast tej godziny na karmienie.Wierze,ze jest Ci ciezko mala zostawiac,ale dobrze,ze mala juz sie poolutku przyzwaczaja
A my z powodu 10 miesiecznicy stawiamy torta :ico_tort: i kawusie
No to z tej okazji powklejam troszke foteczek:
URL=
www.fotosik.pl]

[/URL]