witajcie :ico_szoking: fakt pusto
U nas nocka dzis super :ico_brawa_01: musz sie pochwalić ,od kilku miesiecy ,Mela dziś przespała całą nocke wstała o 7.30 :ico_szoking: bez krzyków i kręcenia sie :ico_szoking: az nad ranem sie przebudziłam bo nie wiedziałam o co chodzi normalnie,chyba wyczaiła ,że mamcia sie wieczorem zle czuła i potrzebowała porzadnego wyspania sie-bolała mnie głowa byłam jakaś słaba i nieprzytomna oczy mi sie zamykały poszłam przed 23 spać,ten tydzien miałąm ciezki ,że jak nigdy :ico_olaboga: ,zaczeła sie szkoła to raz no i codziennie jakies problemy wychodziły ,a to to ,a to tamto no kocborowo normalnie :ico_olaboga: .
aga ty nic mi nie mów o butach :ico_zly: -dziś dostałam maila od babki co kupiłam adidaski od niej dla meli , bo w tych sklepach to nic normalnie nie ma ciekawego wszystko na jedno kopyto w necie tez to samo i kupiłam od niej używane (ale jak nowe) reboka ,zagraniczne zawsze lepsze, wysłałąm kase w poniedziałek z przelewem na konto ,a ona dziś mi ,że kasy dalej nie ma :ico_olaboga: i znowu problem latanie :ico_zly: nie miałam gdzie dowodu wpłaty zeskanowac bo nikt nie miał ,dałam mojego M siostrze,jak jej sie uda podłaczyc drukarke to mi to zrobi ,a jak nie to niewiem :ico_noniewiem: ,mam nadzieje ,ze do poniedziałku wpłyną ,bo czasem u nas sie często zdarza ,że poczta przetrzymuje kase do tygodnia :ico_zly: ,albo druga opcja baba sie pomyliła w czymś wprowadzając do komutera, a teraz ja ani kasy ani butów nie mam :ico_zly:
ale sie pożaliłam :ico_haha_01:
teraz przyjemniejsza część mojego pisania
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
a teraz kolejne :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_buziaczki_big:
urmajo sie nie pojawia kurcze co z nią? :ico_noniewiem: ,mam nadzieje ,że z jej tatą nic powaznego sie nie dzieje tfuuu... tfuuu
no i
gozdzikowa coś zamilkła :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-09-06, 19:12 ]
ale u nas masakra :ico_olaboga: gorąco i taka parówa straszna ,zero wiatru no leje sie z człowieka ,a niebo wygląda na pogodne raczej na burze sie niezapowiada :ico_noniewiem: , no nie ma czym oddychac ,niedawno wróciliśmy ze spacerku no jest cudownie ...