Witam!
jak zaczniecie sie sypac, to pewnie wszystkie na raz i bedzie cisza na watku, ale... wpadlam zyczyc wam jak najszybszego rozwiazania i .. postepow w rozdwajaniu sie, bo cos kiepsciutko...
Dziekujemy :ico_sorki: Obawiam sie ze masz rackje i tak dokladnie bedzie jek napisalas,bedziemy rodzily wszystkie razem :ico_noniewiem: Nie bedzie mial kto informowac na watku co sie dzieje :ico_olaboga:
Do mnie przyjezdza siostra z Irlandii na poczatku pazdziernika na trzy dni tylko, ale dobre i to, juz nie moge sie jej doczekac
Super tak siostrzyczke miec przy sobie :ico_brawa_01: Chociaz na troszke :ico_brawa_01:
Chyba kazda z nas juz sie nie może doczekac swojego malenstwa
Ty kochana i tak bedziesz pierwsza,no chyba ze ktoras z nas ma juz rozwarcie na 4 palce a nie wie :ico_brawa_01:
ja sie juz smieje bo ja mam dokladnie tak jak ty -jak leze to mnie boli jak wstaje to nic no dziwne to ale co zrobic
Martunia!!!!!Snilo mi sie dzisiaj,ze w chodze na forum ,a tu same gratulacje dla Ciebie widze,bo urodzilas Igusie.I w radosnych ogloszeniach juz nawet zamiescilas zdjecia.I tak mi sie przykro zrobilo,ze przegapilam,bo juz tyle tych komentarzy bylo ,a ja dopiero zobaczylam.Potem zaczelam szukac telefonu z wyrzutami sumienia-w tym snie caly czas-bo sobie przypomnialam,ze mialas napisac ska jakby co.Wiec pewnie napisals wieczorem a ja ten telefon w torebce mialam.Kurde mowie Ci ,po tym snie chodze z telefonem po domu :ico_noniewiem: