Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 09:00

Osita - "troszkę" mi się spanie poprzestawiało, to fakt... :-D Zamiast na drugi bok o przyzwoitej godzinie się przewracać, ja żongluję po domu... :ico_haha_01:
Pranie już zrobione, kawka wypita, śniadanko wciągnięte, zakupy zrobione... :-D Aaa, no i obiadek już w zasadzie gotowy :-D Ale to dobrze, że mi się w bani poprzestawiało... Nie będę miała problemu ze wstawaniem do Kostka :ico_haha_01: Dzieci moje już duże, zapomniał człowiek co to nocne karmienia i poranne wstawanie :-D

Awatar użytkownika
Evik.kp
Trzy tysiące lat minęło...

08 wrz 2008, 09:38

osita dzięki, jestem trochę nierozgarnięta :ico_wstydzioch: A czy tam trzeba wpisać meila?? gdzie podpowiedz :ico_sorki: :ico_sorki:

Ja bym mogła leżeć i spać :ico_wstydzioch:

Mam pierwszy typ na imię dla Juniora - Dorian ale to tylko pierwszy typ i mąż go jeszcze nie słyszał :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kasia1983
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 10:01

witam trochę mi sie zaleglości narobiło bo strasznie duzo napisałyscie przez weekend
chrzciny w ogrodzie to super sprawa tym bardziej jeśli pogoda dop[isuje
mnie strasznie boli lewa pierś i nie bardzo wiem co mam z tym zrobic czuje tak jak by byla osiniaczona strasznie boli szczegolnie gdy dotykam
swoja drogą to cycochy rosna mi jak szalone

Awatar użytkownika
osita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 10:19

Evik.kp, jedyne co trzeba wpisac to tytul wiadomosci i jej tresc :ico_oczko: na PW mozesz przeslac wiadomosc, ktora nie bedzie widoczna na forum ogolnym tylko dostepna dla danego odbiorcy. dlatego lepiej wysylac nr telefonu czy adres przez PW - jest bezpieczniejsze.
kasia1983, a masz juz siare??? sprawdz... moze dlatego cie boli, bo mleko idzie?? bo chyba juz nie karmisz, co??
tak swoja droga, moim cycusiom przydaloby sie urosnac troche :-D

caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 10:22

kasia a moze już masz sporo siarki w cycuchu, moze dlatego Cie tak boli.. :ico_noniewiem:

tosia ale śliczny synuś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , w końcu udało Ci się fotkę wkleic...no i teraz juz się nie wymigasz :ico_nienie: , pochwal się brzucholkiem :ico_haha_01: , no i dobrze,że juz pępowina się odwinęła...

asika super wyglądaliście, a synek boooooski :-) , a ta kupa to na szczęście :ico_haha_01:

Evik Dorian ciekawe i co najważniejsze oryginalne i niespotykane :-)

karolina ja co prawda w nocy nie wstaje na karmienie już, ale młody wstaje przeważnie o 6-ej, więc pospać to ja nie mogę :ico_placzek:

osit czyli dzisiaj wolny dzień macie :-)

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 10:35

Osita dla Ciebie ogloszenie moglabym dac : W dobre rece oddam dwa rozmiary biustu :-D
Sorki za brak polskich znakow, ale wlasnie ochrzcilam goraca herbatka klawiaturke :ico_puknij:

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 11:36

Witajcie kobietki, u nas strasznie pochmurno i jakoś tak nie miło...ale w domu już miło, mąż rano jakby nigdy nic buziaczki i czułe słówka :ico_puknij: ja juz czasami kompletnie nie rozumiem męskiej filozofii zyciowej, pozwalaja kobiecie zasypiać zapłakanej i zdenerwowanej, a o poranku sielanka jakby nigdy nic :ico_noniewiem:
Evik, oryginalne imię, ja znam jednego Doriana, chodził z moją siostrą do liceum.
Kasia, ja też mam obie piersi obolałe, sutki bardzo tkliwe...siara jest napewno bo wszędzie jej plamki i na biustonoszu i na koszuli nocnej.Pytałam ginka ostatnio mówił, że to objaw zdrowej fizjologii ciązowej.
Asika, widać chrzciny się udały, piekne kreacje i synka i mamy, pogoda jak na zamówienie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja też podam swój email jakby co: aniaf82@vp.pl ( dużo osób się myli i pisze aniafs lub anias - sugerując się nazwiskiem po mężu, ale zakładając maila jeszcze cieszyłam sie panieństwem, tak więc jest aniaf)
A ja spałam dobrze, bo po wieczornym spięciu łyknęłam syropek na sen.

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 11:47

Ania - zapomnialam Tobie powiedziec, ze wloczka dotarla w sobote... I oczywicie juz smigam z robota :ico_haha_01:
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2008, 12:13 przez Karolina2411, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Evik.kp
Trzy tysiące lat minęło...

08 wrz 2008, 12:13

Dzięki za wyjaśnienia co do PW :-D później też do was powysyłam swoje dane. Numer kom to podstawa. Zawsze będziemy wiedziały co się dzieje. Tak swoją drogą to z listopadówkami cały czas mamy kontakt telefoniczny i jest to bardzo miłe. Jak siedziałam na usg to pierwszy telefon od tt co będzie chłopak czy dziewczynka :-D

My się też wyspaliśmy. Męża pogoniłam do drugiego pokoju i całe wyrko dla mnie. Mały dziś nie marudził więc ok. Teraz wstaliśmy z drzemki. Mąż wrócił i zabrał małego na spacer a ja lecę do banku i koleżanki na kawkę. Może już się nie gniewa za to wczorajsze morze :ico_wstydzioch:

Jeśli chodzi o piersi to mi oczywiście lekko się zaokrągliły ale nic specjalnego i nic nie leci. Za pierwszym razem było tak samo i zaczęło mi dopiero lecieć jak wychodziłam ze szpitala. Wtedy myślałam że sobie psychiczne zatrzymałam laktację bo bardzo chciałam a teraz już wiem że co ma być to będzie. Bardzo chę karmić ale nie będę tego tak przeżywać :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 12:19

Wczesniej, czy pozniej mu przejdzie... Ile mozna w koncu w sobie urazy chowac...? Bedzie dobrze... Nie dzis, to jutro... Nam tez nie od razu wszystko przeciez przechodzi...A kobieta jescze bardziej przewrotnej natury jest niz facet... :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”