09 wrz 2008, 21:34
Cześć :-D Nie było mnie tu troszkę...
Mróweczka witaj znowu :-) Jak tam ciąża?? Nie przesadzaj zanadto z tymi porządkami w nowym mieszkanku... Na wszystko jest czas, najważniejsze dzieciątko!
Kari, Ty jesteś pewna, że Krystian jest z 2007 r.? Na moje oko to on ma ze 3 lata :-D Zdjęcia super, fajna rodzinka z Was.
Kamelek, to jest właśnie minus wyjazdów- nowe klimaty, inne jadło i rewolucje gotowe... mam nadzieję, że mimo wszystko warto było wyjechać? Czekamy na fotki
Caro, no i dobrze, że tyjesz. tak ma być :-D Mnie teraz mąż i cała rodzina na siłę pasą, bo uważają, że wyglądam jak cyt.: szkieletor, więc pewnie jak tak dalej pójdzie to Cię dogonię :-D
Mnie też się marzy Chorwacja... póki co siedzę na d...
Idę czytać- ostatnio namiętnie czytam książki :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-09-09, 21:47 ]
A jeszcze dopiszę:
Dzięki dziewczyny, za pociechę w sprawie szpotawości: Mnie jak zwykle łatwo wkręcić jeśli chodzi o ortopedię. Z tym, że jej nóżki są pulchne i łatwo się nabrać to fakt :-D ma takie szynki, że hej :-D
Kamelek, ten kolor na wzorki to może i by się nadawał, tylko nie na całe ściany- chyba, że masz duuużo przestrzeni. I zależy jeszcze z jakim kolorem to zestawisz :ico_noniewiem:
Kasik, zdjęcia fajne. Mi Julka też czasem tak pomaga tak różne rzeczy czyścić, ale wtedy mam jeszcze więcej roboty :-D A my dopiero się skapnęliśmy, że podczas tych wichur nam antenę od TV rozwaliło i nie mamy teraz TV :ico_noniewiem: Takie z nas kinomaniaki- :-D No, ale na remont zawsze można zwalić, nie było kiedy oglądać :ico_oczko:
I jeszcze miałam się pochwalić: poszłam wczoraj z Julką i moim Tatą do sklepu. I ona zaczęłam tam swoje różne mądrości wygadywać. Pokazywała głównie co by chciała. I ekspedientka się spytała, ile ona ma. Jak jej powiedziałam, to się za głowę złapała. I powiedziała, że jej wnuczek ma ponad dwa lata i nawet w połowie tak nie mówi jak Julka. A na pewno nie tak wyraźnie :-D Nie muszę Wam mówić, że spuchłam z dumy?? :ico_wstydzioch: Dziadek też oczywiście :-D