no masz racje teraz to już kregosłup tak wysiada ze człowiek się ledwo rusza , ani siedzieć ani leżec ani chodzić normalnie nic tylko się załamaćakregoslup mi pada

niestety jakbym samochodem nie mogla jezdzic to bym sie z chaty nie miala po co ruszac bo do marketu daleko :ico_noniewiem: a tak sie ciesze ze codziennie sobie po sklepach polaze chociez godzinke dwie-bo kurde tak to nuda :ico_noniewiem:mmarta kochana uwazaj na siebie, moze nie jezdzij juz autem, bo teraz najorszy okres, dobrze, ze nic sie nie stalo
Oj pamietam kochana,bo wtedy ja Tobie kibicowalam.Ale piekna masz coreczke :ico_brawa_01:A niedawno pisałam tak jak wy teraz...
No i dodam,że urodziłąm po terminie (9 dni)więc ciąża a szczeglnie jej koniec ciągneła się jak flaki z olejem
ani siedzieć ani leżec ani chodzić normalnie nic tylko się załamać
I jak sie z boku na bok przewracam tez mi malo macica nie wypadnie :ico_placzek:najgorzej jest jak wstaje z lozka
Na pewno nie zaszkodzisz,a pomozesz mu sie zdecydowac przyjsc na swiat :ico_brawa_01:Umylam wielgachne okno, zdjelam zaslonki i je popralam, poscieralam kurze, zmienilam posciel zostalo mi tylko zawiesic zaslonki i umyc podloge ale nie mam juz sily, mam nadzieje, ze nie zaszkodzilam tym sprzataniem synkowi
Przerabane :ico_olaboga:dziewczyny wspolczuje Wam tych wszystkich dolegliwosci ,zmeczenie i bolu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość