Bozenka ja powtarzam dokladnie to samo :-DWszystko jest kwestią organizacji
Matko co ty mowisz :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: boze to straszne :ico_placzek: nie moge uwierzyc w ta niesprawiedliwosc i w to ze takie rzecfzy sie dzieja :ico_olaboga:niestety ale ona nie przezyla
nie nie sa normalne :ico_olaboga: oczywiscie ze to blad lekarza bo jak mozna dopuscic do takiej sytuacji :ico_olaboga: ja rodzilam moich chlopcow w Polsce i ciesze sie ogromnie bo tu w Irlandii jest podobnie jak u was.Ja pamietam na izbie przyjec zadawano mi milion pytan zeby wlasnie uniknac takich sytuacji i zreszta maja taki limit ze jesli do 12 godz nie urodzi sie naturalnie to robia cesarke,a moja przyjaciolka rodzila w kwietniu i po kilku godzinach proby urodzenia naturalnie malemu zaczal puls spadac wiec blyskawicznie zrobili cesarke, a ze ciebie tak wozili w kolko to mi sie tez w glowie nie miesci :ico_olaboga: matko jestem wsciekla po tym co napisalas widze ze taka sama ciemnota co tu jesli chodzi o lekarzy i podejscie do ciezarnych to sie w glowie po prostu nie miesci :ico_olaboga:dziewczyny czy takie zeczy sa normalne ,,,??? czy to byl blad lekarza ?? czy tez uwazacie ze powinien poniesc za to odpowiedzialnosc ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość