ja się witam :-D
MAMOZUZI , DOMINISIU super, że się spotykacie :ico_brawa_01: pozazdrościć :-D
ciekawe ile u nas by kosztowała??
ja płaciłam 450 zł, w rozliczeniu na lata nie wychodzi wcale dużo, tylko, że tą kasę na raz trzeba wyłożyć :ico_noniewiem: super, że u Kasi jest za darmo :ico_noniewiem:
ze po spirali nie mozna juz miec dzieci. Mozna
no ja jestem tego przykładem :ico_oczko: cieszę się, że wszystko dobrze u Ciebie po założeni jej :-D
Może jestem głupia, ale jakoś mi przykro i źle.
:ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: wiem co czujesz, bo z Julią tak też miałam :ico_noniewiem:
Agnieszka zapomniałam napisać że super zdjęcie w avatarku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: laska z Ciebie :ico_brawa_01:
ja też zapomniałam :ico_wstydzioch:
dzięki dziewczyny :ico_wstydzioch: :-)
ale odkad Jasiu wstal to poprostu koszmar
jak ja to znam, Darek też ma czasem takie fazy, a o wzięciu na ręce cisza :ico_szoking: więc go odkładam i zabawiam, ale też nie zawsze pomaga :ico_noniewiem:
może od ząbków :ico_noniewiem:
oby to od ząbków :ico_sorki: czekam na relację i trzymam kciuki :ico_noniewiem:
a u nas noc fatalna :ico_szoking: Darek cały czas płakał i marudził, budził się co pół godziny, szok, chodzę jak cień, a jeszcze na angielski z Julcią id niedługo, tzn. jadę a to nie w tym samym mieście :ico_noniewiem:
ale miałam dziś niespodziankę :ico_brawa_01: od jakiegoś czasu chodzę co jakiś czas i natarczywie pytam się o miejsce w przedszkolu dla Julci :ico_noniewiem: no i cały czas odpowiedź była, że nie ma miejsca :ico_noniewiem: wczoraj też byłam i dziś zadzwoniła dyrektor tego przedszkola, że mogę ją jutro przyprowadzić, bo widzi, że bardzo mi zależy :ico_brawa_01: ale się ucieszyłam :ico_brawa_01: wiecie lepiej dla Julii będzie, zawsze to kontakt z dziećmi no i wogóle nie będzie cały czas w domu :ico_brawa_01: super po prostu :ico_brawa_01:
a my już po spacerku, pogoda dziś śliczna u nas :-D
idę dać zupkę dla Darka, ugotowałam dziś :-D