slonko2008chyba wszystkie takie marudy tez jestesmy :/
trudno nie byc - jak sie tak czeka i wyczekuje :ico_noniewiem:
a z samochodem to ale kurcze nie fart :ico_olaboga: ale ona zawsze sie psuje wtedy kiedy niepowinny
u mnie podobnie i {iotrek tez mi powiedzial ze to moze byc cisza przed burza :ico_noniewiem:.Ale z czego widze to ja z dnia na dzien zamiast gorzej to ja sie lepiej czuje.MAm takiego powera,kosc lonowa juz nie boli, ehhhhhhh chyba to ja bede ta ostatnia
a ja ciagle wlepiam wzrok kiedy moj cos takiego zrobi, ale tylko jak zaczynam sie gapic to przestaje :ico_noniewiem: u mnie sa tylko bokujace łapki ale ksztalt na brzuchu nie okreslony to pewnie przez moj tluszcz :-D :ico_szoking:Ale wieczorem wlozyla mi noge w bok i normalnie pod skora widac bylo jak przesuwa stopke,az mi sie lza w oku zakrecila,taki malenki ksztalt stopki mialam odbity na skorze.Artur az buzie otworzyl z wrazenia
Ja bylam w szoku,nie spodziewalam sie zobaczyc,bo jestem gruba jak prosiak,ale lezalam na boku,tam skora najciensza,no i widzielismy :ico_brawa_01: A bolalo jak cholera jak mi ta nozka przejechala :ico_noniewiem: Moja firma mi jakis prezen zrobila bo dostalam dzis 50f wieksza tygodniowke :ico_brawa_01: Ale sie ucieszylam ,ciekawe z jakiego to powodu i czy juz tak zostanie :ico_sorki:a ja ciagle wlepiam wzrok kiedy moj cos takiego zrobi, ale tylko jak zaczynam sie gapic to przestaje u mnie sa tylko bokujace łapki ale ksztalt na brzuchu nie okreslony to pewnie przez moj tluszcz
no to super :ico_brawa_01:Moja firma mi jakis prezen zrobila bo dostalam dzis 50f wieksza tygodniowke Ale sie ucieszylam ,ciekawe z jakiego to powodu i czy juz tak zostanie
Jej ,musisz jezeli pracowalas na kontrakcie :ico_noniewiem: U nas nie ma sily,ja pracowalam w jednym miejscu 3 lata ,wiec przez 6 tygodni mialam prawie 100% potem 60% tygodniowo przez 33 tygodnie-Pozniej wracam do pracy :ico_brawa_01: Mysle ze u Was musi byc bardzo podobnie :ico_noniewiem: Nie martw sie kochana,przeciez nikt Cie bez pieniedzy na pewno nie zostawi :ico_noniewiem:u nie jet gorzej ja zaczelam maciezynski od 5 wrzesnia, czekalam tyle czasu na potwierdzenie ile pieniedzy bede dostawac a oni przyslali mi dokladnie 5 ze mam isc do pracodawcy a ona musi mi wypelnic jeszcze jakis papier i opisac wszystkie tygodniowki jakie dostalam przez caly rok
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość