hejka,dziewczyny Ewcik i Doris,no co Was to dopadlo???leczyc sie ile wlezie a jak nie to obie do lekarza!!!wspolczuje...obie macie plany porobione,Ewcik weekendowe a Doris do pracy musisz isc....kurde....naprawde zdrowka zycze!!!czy to pogoda taka zludna czy wirusy jakies panuja?....
Jagodka,no to masz teraz malego rudzielca na wychowaniu?ale Jagodka ma radoche co?taki braciszek maly powiadasz :ico_haha_01: ...dwa kolanka-dwoje dzieci :ico_oczko:
ja tez z nosem zapchanym ale tak mam juz od kilku dni...pogoda dzis sredna choc z rana slonko swiecilo....dzis w planach zakupy i A. idzie sie zaytac ile by kosztowal tatuaz :ico_haha_01: ...no cos sobie wymyslil ze sobie zrobi drugi tatuaz....i chyba chcialby go juz...
[ Dodano: 2008-09-12, 10:16 ]
dziewczyny czuje w kosciach ze moze Maya w koncu wezmie sie za mowienie :ico_haha_01: ...tak bym chciala zeby mi juz mogla cos ladnie powiedziec....dzis jak zaczal leciec program"Balamory"to jak tylko melodia sie pojawila to zaczela wolac...Baaaa hihihi nie wie jak reszte powiedziec a tak chce i ciagle to Baaaa wolala na to :ico_haha_01: i powiedziala "dom"jak budowala z klockow cos dzisiaj...i tak mnie to ucieszylo bo juz ostatnio nic nowego sie nie nauczyla :ico_noniewiem: