Awatar użytkownika
Duszka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2008, 12:14

hej

sensibel
miło m,że nas odwiedziłaś znowu ,to prawda coraz zimniej jest u nas tak samo tyle ,że dzis słonce swieci ,ale mimo to jesień idzie nie ma co, ja gotuje objadek wiec w kuchni od gazu troszke cieplej ,chyba bedzie trza piec uruchomic i przepalic :ico_noniewiem: bo jak sie krząta po chacie to ciepło ,ale jak sie siedzi to juz nie bardzo

urmajo super ,że juz jesteś,gratuluje awansu :ico_brawa_01: , no i dobrze ,że juz z tatą lepiej ,ja juz też mysle i rozglądam sie za cieplejszymi czapeczkami i kurteczkami oczywiście kapcie :ico_noniewiem: tylko nie wiem jak to bedzie bo mela praktycznie nie chodziła wczesniej w kapciach uwielbia latac na bosko ,sporadycznie jej zakładałam ,ale i tak sciągała teraz zakładam jej rajstopy bo jak ma skarpety to za chwile juz ich nie ma :ico_haha_01: ,a na rajstopy zakładam jej narazie grube skarpety na abs, ale jednak teraz kapcie muszą byc

aga to co wy robiliscie w nocy :ico_szoking: jak tylko 4 h spałaś :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_haha_01: ?
a co do moderacji to kazda z nas może zostac duzej pracy przy tym nie ma ,chodzi o to ,że załozony wątek musi mieć moderatora (jak na piśmie) to tylko formalnosc ,a reszta :ico_noniewiem: wątpie ,żeby był tu taki ruch ,że ciagle nowa dochodzi i wielki problem ,żeby ją wpisac na liste wiec ja nie przewiduje jak do tej pory tu sporego ruchu chyba zostanie juz tak jak było kameralnie

Awatar użytkownika
Aga26
Trzy tysiące lat minęło...

14 wrz 2008, 12:14

Buuuu pogoda się popsuła :ico_zly:
Jest pochmurno i zimno a do tego wieje nieprzyjemny wiatr :ico_zly:

Ale na lotnisko i tak skoczymy no chyba że zacznie padać. Wziełam małej zimową kurtkę (tą co na ciuchach ostatnio kupiłam :ico_oczko: ) rękawiczki i czapkę na uszy :-)

urmajo, gratuluję awansu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Fajnie że Maja może zacząć jeść normalne rzeczy. A tą szorstką skórą póki co bym się nie przejmiowała.
sensibel, hihi Twoje dzieciaczki widać wiedzą że niedziela to dzień w którym się dłużej śpi :-D Emilka niezależnie od dnia ani pogody budzi się ostatnio między 6 a 7.

gozdzik powiedz mi kochana podjęłabyś się moderowania naszego zamkniętego wątku ?? W sumie zostałabyś moderatorem tak dla zasady bo skoro będziemy tutaj pisać same tak jak do tej pory to w zasadzie nic nie będziesz musiała robić :ico_oczko:

Nic zmykam skończyć Emiśce zupkę bo jak się obudzi to zjemy i śmigamy na pokaz :-D

[ Dodano: 2008-09-14, 12:19 ]
Cześć Becia :-D

Awatar użytkownika
Duszka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2008, 12:21

aga no cześć -zapijam kawe :ico_kawa: i bede sie lenic po objadku :ico_spanko: TV te sprawy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Aga26

14 wrz 2008, 12:21

Becia oglądałaś wczoraj wybory Miss ??
Bo teraz patrzę na Interii i żadna rewelacja z tej Miss. Chyba że tak na zdjęciu wyszła :ico_noniewiem:

A co do wczorajszego wieczoru to oglądaliśmy ze znajomymi film z wesela no i się troszku zasiedzieli :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-09-14, 12:24 ]
Chciałam tylko zauważyć że jest weekend a na naszym wątku jest ruch :-D

Hihi są jednak plusy nadchodzącej jesieni --> jak bedzie brzydko i zimno to będziemy tutaj częściej zaglądać :-)

Awatar użytkownika
Duszka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2008, 12:24

aga no troche na początku tak przerwami ,ostatni moment widziałam jak wybierali 10 , bo ja oglądałam na TVN -Mam talent :-) no i tak lukałam w trakcie reklam ,ale potem juz zlałam druga połowe było za puzno,szczerze powiem ,że jeszcze nie widziałam wybranki,ale zaraz lukne,wogóle chyba jedna mi sie podobała ,bo reszta styrasznie brzydkie uzębienie miała -masakra

[ Dodano: 2008-09-14, 12:25 ]
aga no masz racje ruch powraca :ico_brawa_01: na łamy naszego wątku -mam nadzieje ,że juz tak zostanie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26

14 wrz 2008, 12:32

Też wczoraj oglądaliśmy Mam talent. Fajny program :ico_oczko:

Powalili mnie na kolana Ci kolesie w bordowych majtkach. To co robili normalnie przeczyło zasadom grawitacji :ico_szoking: a dobiła mnie ta dziewczynka co Niemena śpiewała :ico_szoking: Miała przecież taki głos że aż mnie ciarki przechodziły...

Hihi a widziałaś tą parę co koleś grał na bębnach a babeczka tańczyła ??
No ja byłam popłakana :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Duszka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2008, 12:40

aga no kolesie w majtasach najbardziej mnie zaskoczyli :ico_szoking:

a to ,że jakies bębny to tego nie widziałam bo poszłam sie w czasie reklam pod prysznica i widocznie przegapiłam jakis występ

[ Dodano: 2008-09-14, 12:41 ]
ok ide dokończyc objada i obrać ziemniorki ,potem wdepne

Awatar użytkownika
karolina24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 wrz 2008, 13:41

witam i ja was w weekendzik
my dzis rano bylismy na baseniku troszku popluskalismy sie :) teraz Macio spi a moj P teni drzewka na dzialce a potem jemy zupke i na zakupki lecim :)
milego weekendziku babeczki
fajnie ze troszke sie roszyl watek :) przynajmniej jest co czytac :) hihi

Awatar użytkownika
sensibel
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

14 wrz 2008, 14:15

No znowu mi wcięło posta :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Dzieciaki spią to mam chwilę, ale coś mi net nawala więc nie wiem czy długo zabawię :ico_noniewiem:

Aneczka00
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

14 wrz 2008, 14:40

Witajcie :)

Mam na imie Ania i mam troje dzieci :) Konrada, Emilke i Franusia :) Franus mial sie urodzic w maju 2007 ale wolal marzec he he :)
Dzisiaj dowiedzialam sie, ze w maju 2009 zostane mamusia po raz kolejny :)

Moge do Was dolaczyc??

Pozdrawiam goraco :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”