zoola27, Zostanie zal zostanie na zawsze nauczysz się z tym żyć .....nie myśl ze byłaś zła mama i dlatego to się stało nie mamy czasem wpływu na to co się dzieje obwinianie się nic nie da wiem bo to przechodziłam mój synek zmarł w 34 tygodniu ciąży...a to prawie koniec.............wiem co czujesz musi minąć trochę czasu żeby się z tym pogodzić ale można można też zostać fajna mamą :ico_oczko: kolejnego maleństwa bo nikt i nic nie zastąpi Ci dzidzulka którego straciłaś każde nowe dziecko będzie kolejnym......(*)Dla Twojego Aniołka :ico_placzek:
byłabym w szóstym miesiacu ciazy......teraz znowu staram sie o dziecko.......mam nadzieje ze sie udału musze jeszcze troszke poczekać około 4 dni.......cały czas zastanawiam sie dlaczego tak sie stało ...... bardzo bym chciała zeby okazało sie ze jestem w ciązy ale boje sie zeby nia przytrafiło mi sie znowu tak przykre doświadczenie......nie ma nic gorszego niz bezradność....
dziewczyny dzisiaj postanowiłam raz na zawsze zamknac pewien rozdział ..........
przestaje ogładac sie za siebie .mój aniołek zawsze zostanie w moim sercu ale zdałam sobie sprawe ze nie jestem z cierpieniem sama , rozpamietując ranie najwazniejsza osobe w moim zyciu mojego kochanego meza.
zaczynam nowy rozdział z czysta kartką....... chociaz nie wiem czy czasem nie mam pierwszego wersu ......... spóznia sie @@@