Kochane ja na chwilke tylko z Nicolka na kolanie.. Napisze wiecej jutro a teraz zmykam Nicolke uspac bo Marcusek juz sobie chrapusia ;-)
U nas ok,u tesciow bylo ok
Gabi super ze juz wrocilas i ze urlopik sie ladnie udal :ico_brawa_01:
Milej nocki buziaki papa
[ Dodano: 2008-09-14, 22:18 ]
Hej Hej ;)
To jeszcze raz ja wpadlam ;-)
Bo wiecie co??
Dzisiaj uspalam Nicolke w jej pokoju.. moze to glupio zabrzmi .. ale stesknilam sie za mezem.. to znaczy za spaniem razem ze soba i nie mam na mysli sexu.. :ico_wstydzioch: tak po prostu chce spac z moim mezem w jednym lozku .. i wiecie co.. Nicolka zasnela bez problemow polezalam kolo niej i spi spokojnie.. teraz bede ja wieczorami usypiala w jej lozku bo ma swoj pokoik i swoje lozeczko.. pozatym juz pare razy probowalam mala usypiac w swoim pokoiku pare razy udawalo sie a pozniej znowu mala spala ze mna.. tym razem bede sie starac zeby Nicolka spala w swoim pokoiku caly czas.. i mysle ze nam sie to uda :ico_oczko:
A Marcusek grzecznie usypia w swoim wozku i to taki grzeczny chlopczyk.. i juz nawet sie sam umie bawic posadze go na podlodze ja sie tam krzatam ..a malutki sie bawi sam albo z Nicolka oh normalnie bezproblemowe dzieciatko :ico_brawa_01:
I czuje ze bedzie spokojniejszy niz Nicolka i ciesze sie ..
Ok juz nie zanudzam was.. Milej nocki i dobranoc papa
Diem ciesze sie ze u ciebie wszystko dobrze i ze sobie radzisz z dwojka dzieci i ze wszystkim :ico_brawa_01: A historia o babci ciekawa,rozumiem zachowanie Kourosha fajnie ze z wujkiem sie fajnie zaprzyjaznil.. :ico_haha_02:
Buziaki dla was :ico_oczko:
szkoda, że ta emigracja tak działa na relacje naszych szkrabeńków z naszymi rodzicami.
Tak ci powiem szczerze ze ja sie ciesze sie ze moi rodzice sa daleko odemnie.. wiem to brzmi okrutnie.. :ico_wstydzioch: ale ja wole jak tak jest jak teraz bo moi rodzice sie wogule nie interesuja moimi dziecmi.. wiec dobrze jest jak jest i niemam z moimi rodzicami kontaktu.. :ico_noniewiem: ale juz do tego przywyklam i nie placze z tego powodu.. :ico_oczko:
Dobranoc papa