hej dziewczeta
łepetyna mi nawala dzis wiec nieskoram do pogaduszek.... wrrrr
ale wgrywam fotki na fotosik.. czyli dluuuga droga przede mna. chyba dzis nie dam rady hihi
slysze zewszad ze Polska pogoda zrypala sie na maxa
otoz tutaj jakos znosnie nawet hehe
ale podczas naszej nieobecnosci ponoc dzien w dzien lalo .. porazka jakas nie?
wychodzi na to ze kawalek slonca schowalismy do walizek... wybaczcie hihi
kamila wiesz ja jestem taka niecierpliwa dusza.. ze wszystko chce naraz i nie moge sie doczekac tego momentu.. kiedy butla bedzie przeszloscia. wszystko byloby ok ale leon usypia przy butelce a to juz niedobrze :ico_olaboga:
podobnie jak nie wyobrazalm sobie zasypiania bez smoczka. tak teraz przyszla kolej na butelke ... mam nadzieje ze pojdzie latwo.. ale kiedy?
nocnik tez mamy normalny hihi i sprawuje sie wiec spoko
tutaj wybior kiepski
a w Pl kupilismy w pierwszym lepszym sklepie z melodyjka hihi i jest lepszy niz ten z Uk hihi
lelek dzis spotkal sie ze swoja dziewczyna rowiesniczka hihi po blisko 3 miesiecznej rozlace hehe
ale slodkie szkraby z nich hihi
i Jak pieknie by razem wygladali. nawet imione ze soba wspolgraja Maja i Leon. ladnie nie? hihi
no ale niestety ona wraz z rodzicami za 2 tyg wraca do Pl
a buu bedziemy tesknic
jest z Gdanska hihi jak
Julii
kamila nie wiem jak adamowi udalo sie przekonac leona by lezal grzecznie przy zmianie pieluszki.. sama jestem w szoku. mnie nie sluchal. ale osttanio jak tylko go poloze to spokojnie czeka :ico_szoking:
ale za to dzis w hipermarkecie dal popalic.. nie chcial isc za reke. wyrywal sie. uciekal. zabieral towar z polek. a jak wzielam go na rece to byl wielki ryk :ico_olaboga:
aaa ja nie mialam pojecia ze mieszkacie z babcia.. a to jej mieszkanie?
to juz tak na stale?
aleksandrowicz.. ja chyba nie w temacie.jeszcze nie nadrobilam niestety. gdzie twoj mezulek wyjechal?
i gratki dla dumnej mamy !!!
juli nie placz mala... wiem ze ciezko.. ale pomysl jaka bedzie nagroda!!! kiedy Duzy osiadzie juz z wami na stale???
frydza wypijcie piwko i za mnie bo na winko sie przestawilam hihi po nich brzuchol moze tak nie wyskoczy hihi
[ Dodano: 2008-09-16, 00:55 ]
tak sie lelek goscil na weselu

w kosciele z glodu zabral sie za taty krawat hihi
babcia zlapala go "na koperte"
tak wygladala niedoszla Pani mloda hihi (adasko ) hihi

z siostra pracowalysmy nad nowym image naszych taxowek hehe
panstwo mlodzi

a takie mialysmy show na weselu
nasza banda kroliczkow pojawila sie na ciemnej sali, z dedykacja dla pana mlodego. a wtedy na parkiecie wielkie napastowanie mlodego hehe ale jazda byla...
a po calym zamieszaniu
krolikow na parkiecie sie namnozylo hihi
adas tancuje z moja mamcia

z moja sister

moja najmlodsza siostra, zwana zielonym kroliczkiem hihi
zabawa na oczepinach hihi
dobra spadam
jutro bedzie panienski wieczor hehe
gadzety podobne
papa
[ Dodano: 2008-09-16, 00:59 ]
Aniu witaj! szkoda ze nie udalo nam sie spotkac.. ale odrobimy mam nadzieje w grudniu
a skoro dwoch kierowcow to i dwa auta nie? hihi
gratki nowego zakupu
papa