Jestem kochane. :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dziękuje bardzo że tak się martwicie. Więc z brzuszkiem lepiej, nie ma juz takich kolek. Ale jesteśmy tylko na mleku. Wczoraj dostał jabłuszko, dziś dodam coś jeszcze zobaczymy. Do lekarza nie poszłam. Nie ma gorączki tylko katar i kaszel. Daje mu syropek i wapno oraz witaminki. W przychodni pełno bakterii nie będę go dodatkowo narażać no chyba że będzie gorączka. Dziś czuje się już lepiej. No i jest tata więc jest szczęśliwy. Poszli się teraz przewietrzyć na 15 minut. Mam nadzieję że już będzie lepiej.
Karolina2411, wszystkiego naj z okazji 100 :ico_tort:
tosia, espumisan używałam jak Tymonek miał kolki jak był malutki. Niestety nic mu nie pomagało nawet te kropelki. teraz kupiłam te bobotic i muszę przyznać że są dobre :ico_oczko: dzięki Kasiu.
osita, ciesze się że Carmen zadowolona ze szkoły. Szkoda tylko że ten łobuz innych terroryzuje :ico_zly: nie rozumiem takich rodziców :ico_zly:
Mnie na razie choroba nie bierze :ico_chory: tylko troche boli mnie gardło. Mam nadzieję że już tak zostanie :ico_sorki: