Haj dziewczyny
Kicia niech twoje maleństwo szybko zdrowieje, trzymamy kciuki.
a też miałam taki ogródeczek parapetowy, uwielbiam ziólka
Ja tez lubie ziółka z doniczki i też już wysiałam troszkę :-D nawet zaczeło wschodzić. :ico_brawa_01:
Jasiu spi z czarownica
super zdjątko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A u nas dobrze, misio właśnie usnal, a ja zaraz się klade, bo jak sie budzi do jedzonka to jestem nieprzytonma i prawie na śpiąco (moje śpiące, jego zreszta tez, bo jak tylko ma butle w buzi to przysypia.)
W pracy tez dobrze, szybko mija czas jak sie ma po 3 - 4 godziny dziennie :ico_oczko: Ale już mi sie jędza włączyła, i strasznie zaczelam pilowac dzieciaki, jakies 2 tyg. i mi minie :ico_oczko: A ucze w gimnazjum wiec czasami troche jedzowatym trzeba byc.
A mamo_zuzi nie zaczynaj za wczesnie edukacji bo bardzo czesto dzieciaki ktore sie naucza wczesniej wielu rzeczy to nudza sie na zajeciach i jak jest nauczyciel ktory tego nie wylapie to zuzia albo sie zniecheci albo strasznie sie bedzie nudzila. Ale to nie znaczy ze nie mozesz jej naprzyklad uczyc liczb w zakresie 10, i ewentualnie jakich prostych dzialan. a literek tez mozna ja pouczyc, podobno fajna zabawa z tym jest na komputerze. Teraz jest tyle multimedialnych zabaw edukacyjnych dla dzieciaków ze z tego mozesz korzystac.
Kurcze zlapalam wene i tyle naprodukowalam. Ale jesli chodzi o szkole to zawsze moge duzo pisac a jak mam pisac o uczuciach to zawsze dwa slowa.
A jesli chodzi o nianie to sie narazie sprawdza, zobaczymy jak bedzie dalej :-)
A dzieki za komentarze odnosnie wloskow, ja tez wole siebie w bladzie. Jakos ciemny kolor mi nie bardzo pasuje.
Zmykam do łazienki i ide lulu :ico_spanko:
kolorowych snów dziewczyny :-D