A ja właśnie też wpadłam podziekować za paputki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dziękuję bardzo są świetne naprawdę :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :509:
Kurcze fajnie jest mieć takie umiejętności. Moja babcia też robi cudeńka ale ostatnio tylko wyszywa obrazy :ico_olaboga: no cóż przynajmniej ma zajęcie. Ja po niej odziedziczyłam tylko dryg do gotowania ale zawsze coś :ico_oczko: przynajmniej mąż nie narzeka :ico_oczko:
U mnie też nikt dziś nie ruszył palcem ale jakoś tym się nie przejmuję. Mąż pojechał z Tymonkiem do Gdańsk odwieść brata na lotnisko a ja mam choć trochę wolnego :ico_brawa_01: I nie mam zamiaru sprzątać :ico_wstydzioch: byłam na mieście kupiłam Tymkowi rajstopy i grubych portek dwie pary a i szaliczek :ico_brawa_01: fajnie kupować takie ciuszki tylko szkoda że to wszystko takie drogie :ico_olaboga: no ale trudno ja sobie teraz nic nie kupuję bo po co to chociaż na niego wydam :ico_oczko:
magda83, mam nadzieję że sie w końcu dowiemy co tam siedzi u ciebie w brzuszku :ico_ciezarowka: już wiemy że dzidzia zdrowa to mogłaby się trochę zdradzić :ico_brawa_01:
A ja obiadek dziś zjadłam na mieście :ico_wstydzioch: a co tam dopóki mogę to korzystam wołowina z pieczarkami :-D
Co do picia alkoholu to ja w sumie nie piję ale nie odmówię sobie kieliszka winka od czasu do czasu lub piwko owocowe. Z Tymkiem też czasem coś wypiłam a chłopak jak dąb się urodził. :-D Ale powiem wam szczerze że mam straszną ochotę na coś mocniejszego i na większą ilość oczywiście :-D no bo tak naprawdę to się czuję jakbym drugi rok chodziła w ciąży :ico_placzek: non stop bo po porodzie karmiłam do momentu aż się dowiedziałam że jestem w ciąży :ico_noniewiem: i znów post :ico_zly: no ale na przyszłe lato chyba już sobie odbiję :-D
[ Dodano: 2008-09-16, 17:52 ]
Dziewczyny podpowiedzcie mi jak teraz wziąć kod ze stronki Glitter Your Wey bo coś tam pozmieniali i się nie łapię :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: