16 wrz 2008, 21:14
wieczorkiem Was witam :-)
Madziorka - u nas papciochy teraz musza byc bo bardzo zimno sie zrobiło, panele zimne, predzej tez na boso albo skarpety wchodzily w gre, ale teraz na poczatek jesiennych chlodów musza by jakies kapciochy, no pomysle jeszcze poogladam cos moze w necie i w sklepach acz tutaj mało takowych w porównaniu z poznaniem :-)
Indigo - no Tomek szybkie malutkie kroczki robi!!!!ale on precyzyjny :-) u nas tez jest juz ok, okazało sie ze od butów duzo zależy...mielismy zawsze bartka, ale te podeszwy byly niby fajne ale jak dla Alka na razie za cięzkie chyba, bo odkad mamy elefanten takie zgrabniutkie na sznorówki to Alek juz sie nie przewraca, po domu zawsze ładnie chadał, chyba ze zmeczony, ale teraz i na spacerach ładnie chodzi, z drugiej strony zaczyna juz sie powli "cywilizowac"bo jak go puszczam to juz tak bardzo nie biegnie ślepo gdzies, tylko tupta i jak cos to tez tak zgrabnie i przemyslanie podbiegnie, ale oczywiscie jeszcze troche zeby biegal i chodził tak zeby mozna bylo spokojnie znim chadzać :-D
Asiula - nastaw sie pozytywnie i na pewno cos znajdziesz, trzymam kciuki, choc wiem co to znaczy szukac ciuszka fajnego a rozmairy nie pasuja, bo jak konczyłam studia w 2006 to bardzo schudłam po obronie a akurat mój kuzyn sie zenil i nic nie pasowało, we wszystkim wygladalam jak na wieszaku ciuch, ale w koncu kupilam sukiene ktora zobaczylam i zmierzylam w pierwszym sklepie za perwszym razem, wiec na darmo szukalam przez kilka dni o i tak wrociłam po te pierwsza :ico_puknij:
Juli - na pewno po zabiegu bedzie ok!!!!gratuluje mieszkanka i super ze taka pomoc otzrymaliscie od Twojego taty!!!
[ Dodano: 2008-09-16, 21:17 ]
miłego wieczorka zycze oczywiscie !!!!
ja zmykam do rafałka
:ico_haha_01: