Uffff, ale mialam czytania :ico_olaboga:
Przede wszystkim, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Amelki za zlobek. Dzielna dziewczyna!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Karolina, :ico_sorki: za opieke nad maluchami, ja bym nie dala rady :ico_sorki:
Aga,ciuszki boskie!!! :-D
Aniu, czyli Ty tez zaczynasz prace... No to we dwie bedzie nam razniej :ico_oczko:
Anita, Kacper wyglada na super faceta :-D Pewnie daje Ci w kosc, ale dobrze ze Twoj R bedzie teraz chociaz kilka dni, to odpoczniesz
Martunia, dalej trzymam wiec kciuki za mieszkanie. A sprawy z cegla nawt nie skomentuje bo na forum nie wolno przeklinac.
U mnie znowu sie dzieje. :ico_olaboga: Koncze prawko. Zostaly mi dwie godziny do wyjezdzenia i egzamin...
Do wawy przenosimy sie w niedziele albo w sobote,jeszcze nie wiem dokladnie...
zdecydowalam sie na agencje unia nieruchomosci. duza, 5 oddzialow w wawie. ja bede miala okreg srodmiescia wiec blisko domku :-D
http://www.unia.nieruchomosci.pl/
Szymo ma juz 4 na gorze i zaczynaja mu wychodzic na dole. trojeczki tez juz ida wiec czasami placze bo go boli :ico_placzek:
Jeszcze nie chodzi... Jeden z najstarszych sierpniowek a taki cykor. jak sie zapomina to idzie, ale jak tylko sie zorientuje ze sam to od razu na kolana i raczkuje :ico_noniewiem:
Kochane, ide spac bo juz pozno.
Buziole!!!