Wszystkiego Naj dla Gabiego
[ Dodano: 2008-09-17, 10:19 ]
Klaudia u nas to tez dlugo nie bylo widac zebow a tak to zaraz dwa na raz jak na dole to tak samo na gorze
[ Dodano: 2008-09-17, 10:21 ]
aha u nas tez pokazywalo brak sygnalu
No właśnie, apropo deszczu :-/ Nie wiem czy deszczowo będzie czy nie. Bo kurcze ja mam taką porządną folię na wózek, że nie dość, że waży z pół kilo to jeszcze jakbym jej nie złożyła to zajmuje sporo miejsca. W zasadzie to nawet ciężko ją złożyć bo to taka gruba folia. Wezmę pokrowiec na nóżki i najwyżej w deszcz budę zaciągnę i pokrowiec założę. Tylko na ulewę to się nie sprawdzi bo materiałowe.. trza będzie wtedy siedzieć w domu.. ale liczę na to, że jak przylecę to będzie ciepło i słonecznie :-D hehe, marzenia ściętej głowy :ico_haha_01:Marta no pogoda na wyjazdy nie sprzyja, a w górach śnieg :ico_szoking: byleby nie padało to można jechać, i tego Ci życzę bezdeszczowych dni :-)
To podwójne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:2 razem tam widać :-)
hehe.. niestety nie będę :ico_haha_01: lecimy prosto do Wawy. Choć jakbym do teściów miała jechać to przez Toruń akurat ;-) ale nie jadę.No chyba że będziesz przejeżdżała obok Torunia to ja mam dwie, jedną moge pożyczyc :ico_oczko:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość