17 wrz 2008, 20:20
dostal mi sie ochrzan bo z wami napisalam a na inny "moj" watek juz nie starczylo czasu :ico_haha_01: :ico_oczko: a i tak z rzadka na tt mam ostatnio czas - ciekawe czemu??? ale nie narzekam, bo ksiezniczka jest cuuuuuuuudowna a mezulek lubi gotowac wiec urlop spedza przy garach :ico_haha_01: :ico_oczko:
tosia, ojejejejejej!!! ale wspolczuje kuzynce :ico_sorki:
Karolina2411, a twoj mezulek to fajne ciacho, wiec nie dziwie sie, ze stesknieni jestescie po tak dlugiej rozlace :-D tym bardziej ze, jak mowisz, nawet poklocic sie z nim nie mozesz... zazdroszcze i ... wspolczuje :ico_oczko:
magda83, no, fajnie ze liste moge znow zarozowic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czyli Laura?? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
orzeszkowa, gdzie obrabiasz, w paint shopie??? kurcze, dobry sprzet macie, cudne zdjecia :ico_sorki:
ufff, czuje sie zle, boli mnie brzuch mocno do tego mam takie uplawy ze :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: nie sa typu infekcyjnego (chyba) bo sa bezzapachowe i bez koloru, ale ... no, ze 3 wkladki dziennie ida :ico_olaboga: jak nie przejdzie ze dwa dni, to skocze na pogotowie... bo to ze maly ok, to wiem doskonale, kopie jak diabli!!! :-D