A więc dziś rano daję Wiki na nocnik , no i ta pierwszy raz małą kupkę walła , więc mama brawo bije i po papier poszłam , przychodzę i co widzę Wiki się paprze , w no wiecie czym
Edyta ja słyszłam, ze większość dzieci robi takie numery. Juz jak byłam w ciąży to koleżanka mi mówiła, że małą przyłapała jak kupe próbowała i mnie przed tym przestrzegła. Okropne, ale co zrobić?? Ciekawość dzieci silniejsza.
IDUZY NAPISAL MAILA!!! Wysyla przez satelite ze statku.. W koncu !!! Wszystko cudnie u niego.
NO to dobrze, ze Cie uspokoił trochę. A co on tam robi właściwie bo nie kojarzę??
A zdjęcia Miśka cudowne. Śliczny z niego chłopczyk.
a ja?ja jestem uzalezniona..od słodyczy!!!!teraz kawka sie rozkoszuje i ptasie mleczko zajadam :ico_olaboga:
No ładnie. Kobieto hamuj bo będzies płakac.Wiem, ze nałóg jest straszny, ale trzeba nie dac się!!
A swoją drogą ja nienawidze ptasiego mleczka bleeee. Zresztą ogólnie słodyczy nie bardzo.
robicie paste jajeczną dzieciom??macie jakis fajny przepisik????
Chciałabym, ale mój czort nie tknie jaja pod żadną postacią. Brak mi juz pomysłów. Jajecznieca be, na miękko be, na twardo be, pasta be... Macie jakieś podpowiedzi?
a co z Twoim tatuażem????nie robisz jakos na dniach???mam nadzieje ze sie nam szybko pochwalisz!!! :ico_haha_01:
No cóż:

Nie musicie pucować, ze fajnie, bo wiem, ze nie kazdemu moze sie spodobać. Jest o wiele większy niż zamierzałam.
A na te jej wrzaski to nic nie pomaga, więc olewamy totalnie; w nosie, że ludzie się gapią - jak nie zwracamy uwagi to Heleniątko przestaje...
Masz rację ja tez tak robię. Ale ja to się strasznie wkurzam jak on tak sie wścieka. Ale staram sie wewnętrznie wyciszyć i nie reagować.
Frydza ja tez sie uśmiałam z tego opisu pierściona hehehehe.
nagle odwraca sie i takimi zaspanymi oczkami i rozesmianymi patrzy i mówi "tako tako mama", uwielbiam tego mojego chłopca!!!!!!
Uuuu jak słodko.
Mój ostatnio tylko sie do mnie tuli non stop. A wieczorkiem Jarek mówi: idziemy spac idź daj mamusi buziaczka. A on przybiega z taką zawstydzoną minką i wystawia usteczka do całowania. Kochany jest. Ale mama nie chce do mnie mówić, woli EEEE.
Kamilko, dziekuje Ci za namiary na ten "kibelek" :*
To jednak ten zamówiłaś?? Super jest nie?
Frydza nie no KOKO Wiki jak się patrzy. Wreszcie sie doczekałas co?
teraz bardziej na zapytanie "jaki jestes silny" robi takie pozy wiec ok. mamy smiechawe
Wiesz co, Tomek tez to tak robi i za chwile sie smieje. On to chyba specjalnie robi. Zresztą ostatnio jakby mniej. Ale miał okres, ze nono stop.
aniu my z lelkiem sie wysyiamy pomimo jego wygibasow. nasze lozko nas pomiesci hehe
A u nas z kolei ciasnota. Jak wezmę go czasem do łóżka bo np płacze to ja śpię właściwie na podłodze jedną nogą. Tomek też się rozwala i kopie nogami. Porazka. Nie ma szans na wspólne łóżko. I dobrze. Chociaż lubię go tak potulić w nocy, choć rzadko mam okazję.
a ty czemu nam sie nie pochwalilas ze przedwczoraj obchodzilas urodzinki?
Ooo ja tez nic nie wiedziałam. Wszystkiego najlepszego Edytka.
No to ja sie tez przyznam, ze w dniu Twoich urodzin miałam imieninki. Dostałam od męża piekne kwiatki:
i jak tu latac z nocnikieem za nim jak on ma taka przemiane ze nie nadarzam hihi
Matko u nas jest to samo. I w dodatku Tomek robi na raty. Co pół godziny po trochę. Męczące to jest.