Ulamisiula ja tort robiłam raz i nawet wyszedł ale z roczkowym nie będe ryzykować :ico_oczko: niech to zrobi osóbka z większym doświadczeniem :-D
Z koleżanką rzeczywiście tragedia, ciężko takiej osobie coś napisać :ico_placzek:
:-D u nas było dokładnie to samo, ja najpierw budziłam się i kładłam go w "normalnej" pozycji ale potem juz sobie odpuściłam i spał co minute inaczej :ico_olaboga: Teraz już raczej mu przeszło i spi jak człowiek :-Dpotrafi spać z nogami na poduszce, za chwilę w poprzek óżka, by za chwilę znów inną pozę lapać
Olek na wczasach był super, a teraz tak się zmienił :ico_olaboga: jak tylko mówie nie wolno to on akurat robi na przekór i smieje się przy tym :ico_zly: Wcale mnie nie słucha, dopiero jak mężuś podniesie głos to wtedy się wystraszy i udaje że płacze a mi wtedy chce sie smiać bo Olek przy tym udawanym płaczu tak smiesznie wygląda :-D ale oczywiscie zachowuje powagę :ico_noniewiem:a tak wogóle to Darek robi się strasznie niegrzeczny
Kilka razy zdarzyło mi się i oberwał po rękach za otwieranie szafek :ico_wstydzioch:
A wy jakie macie sposoby gdy NIE WOLNO nie skutkuje ???