19 wrz 2008, 09:08
halo z rana..
Kamila,no slicznie rysowal :ico_haha_01: :ico_brawa_01: ...cos mi sie wydaje ze czerwona najlepiej smakowala :ico_oczko: :-D .....
a my dzis w planach mamy sale zabaw,jak sie ciesze!!!zobacze moja uchichrana mala paszczke w akcji,postaram sie cos nagrac!!a poza tym ,A musi umowic naszą zielonke na przegląd :ico_chory: ...matko mam nadzieje ze go przejdzie bo jak nie to sie wysypiemy z kasy :ico_olaboga:
Maya je dzis sniadanko sposobem tygrysim ale widac ze juz jej sie znudzil troche,poza tym czy Wasze maluchy tez tak uwielbiaja cebule? :ico_szoking: Maya czasem zjada tak na swierzo w plasterku,domaga sie bardzo i jak narazie nic ja nie puczy po tej cebuli :ico_noniewiem: ....no uwielbia i na naszych kanapkach wypatruje zeby choc kosteczke zwinac! :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-09-19, 09:11 ]
Sikorko!no nie zazrdoszcze....dobrze sie skonczylo,to najwazniejsze...wiesz ze czasem sie zdarza...ucaluj maluszka od nas!!
mi Maya juz tyle razy spadla ze my chyba mamy jakies wyjatkowe szczescie...tfu tfu...by niezapeszyc! :ico_noniewiem: