a mala jaka sliczna no spi jak anioleczek-a ja nawet nie wiedzialam ze mozna tak na boczku dzieci klasc
Ona inaczej nie chce spac bo tak w brzuszku zawsze ja czulam.To nie tak calkiem jest na boczku,tylko glowka musi byc na bok,zeby sie nie zadlawila :ico_noniewiem:
a sciagasz wogole cos???
Co Ty Martus,ja prawie nie mam mleka,ledwo malej starcza,na noc dodatkowo dostaje butle,bo glodna :ico_olaboga:
miszka, a ja myslalam ze obklada sie lismi na ztrzymanie pokarmu a juz sama nie wiem,Natalka swietna chyba jej troszke wloski sciemniealy
No co Ty????Jezu niedobrze,to rada mojej tesciowej,moze sie nie zna,ale wiesz ze mi te liscie pomagaja :ico_noniewiem: Nie wiem tylko w ktora strone,moze po prostu mi zanika pokarm dlatego mi lepiej :ico_placzek:
lecza tyle narobilam ze 3 podla zamrosilam wogoile tyle mam jedzenia pomrozonego ze nie mam juz miejsca w zamrazalniku a ma 3 wielkie szuflady
Ja zrobilam to samo przed porodem i dzieki Bogu :ico_sorki: Bo teraz nie mam szans na gotowanie :ico_olaboga:
nie nie to na obolalae cycorki i jak masz duzo mleka i wlasnie masz stwardniale i moze sie zrobic zapalenie-to masowac i zimne listki kapusty
O to mnie pocieszylas :ico_sorki:
tak tak sciemniely jej ale pewnie jeszcze jej sie 5 razy zmienia
Te zdjecia sa z roznych aparatow,to dlatego,ona ma identyczny kolor wlosow jak Artur,jak ja bierze na rece to sie zlewaja :ico_haha_01: