22 wrz 2008, 22:07
Ojojoj...co nasz Karolek znowu??? całuski dla Was i pisz szybko jak u lekarza!!! trzymam kciuki!
KUlka no pięknie...Ty też chora??? ja chyba zapobiegawczo zaraz łyknę jakieś aspirynki...
Doris udanej pogody!!! a Kiniulka z Wami jedzie? super!!! no i wielkie brawa za usypianie!!!
a Glizduni i Kamizelce...no i sobie :ico_haha_01: życzę spokojnej nocki!
Kamizelka spoko...wiesz co...moja robi to samo...mówisz, 2minuty nie usiedzi...Hania nie usiedzi 2sekund!!! chyba że przed tv :ico_haha_01: ona nawet przy obiedzie siada na krzesełku, wstaje, wchodzi na nie, siada, wstaje i tak non stop...a poza kuchnią? :ico_olaboga: biega, wyciąga zabawki, tańczy, kładzie się, kula, wstaje, skacze po łóżku, wchodzi na fotel, zeskakuje...leci na schody, grzebie w szufladach, zrzuca buty do pokoju na dole... :ico_puknij: i tak cały dzień od 3tygodni...to znaczy, ja to od 3tygodni oglądam non stop...i mam dość...choć śmieszna jest jak cholera...ale ja przed @ i mi się cierpliwość kończy...
i idę szukać jakiejś diety...bo wiecie co? ja ważę już 61kg!!! :ico_placzek: chyba zmniejszę se żołądek!!! albo nie wiem...wyrwę język...bo cholera inaczej nie wiem...wiem, że powinnam spasować, a nie umiem...jak teraz sobie popuszczę, to zaraz mi stuknie 65...70...i będę wielorybem...nieszczęśliwym wielorybem...