Skasowało mi całego posta, którego pisałam z godzinę :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
To tak szybko teraz, zakupy się udały, kupiłąm folię i w H&M tenisówki dla Uli do ćwiczenia chodzenia po domu, mają gumową podeszwę, więc się nie będą ślizgać.
Co do proszku, to ciągle ppiorę w dzidziusiu, bo kiedyś jak wyprałam w zwykłym to Uli krostki wyskoczyły, nie wiem czy akurat przyczyną był proszek, ale wolałam wrócić do dzidziusia :-)
Asikk, zdjęcia super, z Kamilka jest prześliczny chłopiec, a butki też są niczego sobie a i cena odpowiednia :-)
Wlasnie zmarl moj dziadzio!! :ico_placzek: :ico_placzek:
Bardzo mi przykro Gosieńko, to smutna informacja....
Przez chwile ucieszylam sie, bo te plamy mu troszeczke zbladly, ale widze ze pojawiaja sie kolejne krosteczki na szyjce, za uszami i na buzce, ramionach :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: co mam zrobic?? leciec do pediatry zy dermatologa?? Strasznie sie martwie :ico_placzek:
Czy mam np. zrezygowac z obiadkow i podawac mu zamiast sloikow, np. tydzien ziemniaka, kolejny tydzien brokula, itd???
Misiu, spokojnie, nie denerwuj się, nie ma co na łapu capu, usiądź i zastanów się co Ty jesz, co małemu dajesz, odstaw zupki ze słoiczków! Sama mu gotuj, w tych słoiczkach jest np seler, a on jest bardzo alergizujący... to on był przyczyną moich zmartwień. Wypisz sobie słkadniki alergizujące i z nich zacznij rezygnować, to wcale nie musi być skaza białkowa. Ja też odstawiłam wszystko co mleczne, a i tak krostki były. Męczyłam się z nimi ze 3 miesiące. Pomału, pozbędziesz się tego... będzie dobrze :-)
Mam pytanie ile wasze dzieciaczki śpią w dzień
Ula rano o 9:30 śpi 0,5godz, potem około 12 też 0,5godz i około 15 od 0,5 do 1,5 godz.
Justyna, niezłego stracha Wam Gabriel napędził, dobrze, że nic mu nie jest, a babą się nie przejmuj, niestety zawsze się znajdzie jakaś co będzie nosem krecić... taka znieczulica nieraz wśród ludzi, że aż przykro.
Czekam na Jarka, ma w tym tygodniu drugą zmianę i zaraz skończy pracę, mam nadzieję, że tej nocy Ula da nam pospać i nie będzie się tak często budziła, bo jeszcze kilka takich nocy i się wykończę...
[ Dodano: 2008-09-22, 21:47 ]
Wrócił Jarek, więc ja spadam... papapa
spokojnej nocki :-)