Super Adusia :ico_brawa_01: w tej firance na głowie wygląda jak w czepku kucharskim :-D Michał też gotuje :ico_haha_01: zachowuje sie jak dziewczynka :ico_olaboga: :-)
Michałek zobaczył Majeczkę i zaczął się doniej głośno smiać :-D Każe mi teraz ciągle pokazywać tą stronę z Majeczka i adusia i nic innego nie moge zobaczyć :ico_olaboga: :-D
[ Dodano: 2008-03-05, 15:29 ]
Terza śmieje sie do Adusi :-D
buziaki dla Michałka :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-03-05, 15:32 ] tyna, mysle że nasze dzieci są w tym wieku że wszystko je interesuje i wszystkie zabawy.Ada uwielbia sie bawić ze swoimi kuzynami samochodami jak u nich jesteśmy takze mysle ze na razie nie mamy czym się przejmować :ico_haha_01:
Adusia jaka kuchareczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Maja ma tez swoje garnki ale oststnio jakos o nich zapomniala i leżą gdzies na dnie skrzynki :-D
A Emilka jak fajniusia i jestem w szoku jakie ona ma dlugie wloski :ico_szoking: :-D :-D maja tez pokazuje "nu,nu" jak czegos jej zabraniamy :-D
Moj P. za to super kucharz ale leniwy, niestety :ico_zly:
Mojej siostrze chyba brakuje dziecka bo co kilka dni zabiera Maje do siebie ... dzis tez ją zawiozlam... lubie jak tam jest bo cały dzien jest na dworze...
Gabrysiu, tesciowej na szczescie nie widzialam juz ponad tydzien i tyle tez nie byla u Mai... ale ja sie ciesze, musze troche od niej odpocząc...
A Maja z Marta woli byc o wiele bardziej niz babcią :-D
Mai daleko do takich wlosków jak Emilce ale z tyłu ma tez małego loczka :ico_haha_01: :-D