agnieszka01.04, super masz Dzieciaczki!
Dominisia, hehehe, Czarownico- super foteczki Twojego faceta :-D Możesz codziennie wklejać!
Chyba trzeba do wyrka się pakować :ico_spanko:
Do jutra!

spokojnie aga, napisalam ze czasami tak jest ze dzieciaki sie nudza :ico_oczko:ona już zna wszystkie literki i liczy do 20
STO LAT STO LAT ..... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:zacznę za toast za Hanusię bo skończyła 5 miesięcy dziś
:ico_smiechbig:ja tez szukalam jakiejs kukły czarownicy :ico_smiechbig:
no powiem Ci, że ja wcześniej też tak nie myślałam, ale bardzo pozytywnie jestem zaskoczona nastawieniem Julcii :-Djestem w szoku ze 4-latka tak potrafi sie fajnie maluszkiem zająć :ico_szoking:
dzięki dziewczyny :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:agnieszka01.04, super masz Dzieciaczki!
wszystkiego naj naj naj dla Twojej księżniczki :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: i dziękujemy za torcik :ico_sorki: :-Dtoast za Hanusię bo skończyła 5 miesięcy
mi to aż dreszcze przeszły, ja też spotkałam się z rutyną lekarzy :ico_puknij: całe szczęście na swoim przykładzie a nie dzieci :ico_olaboga:slyszałyście o tym chłopczyku malutkim
całkiem możliwe, szkoda, że nie umieją nam powiedzieć co im dolega :ico_noniewiem:moze to przez dziaselka.
pojdzie najwyżej od razu na uniwerek :ico_oczko:spokojnie aga

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość