no dokladnie...ale 9 miesiecy to prawie caly rok :-Doj niech to szybko leci bo wydaje mi sie ze juz cały rok chodze w tej ciazy

mój zobaczył i jest pełen zrozumienia..........albo przynajmniej zobaczyć jak to jest.
dla pocieszenia dodam ze 9 jest najgorszy bo po pierwsze koniec blisko ale niewiadomo jak bardzo, zmęczenie, stres porodem, ciekawość.........no i tusza dokucza...........oj niech to szybko leci bo wydaje mi sie ze juz cały rok chodze w tej ciazy :-)
:ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: chyba kazda z nas sie zgodzi ze nie po tym sie ludzi ocenia :ico_sorki: :ico_sorki: oj nie nie :ico_nienie:a co do tego ile mam lat... no cóż jakbym wam powiedziała to pewnie uznałybyście mnie za nie godną uwagi :P

polecam naprawdę ciepłą wodę i nospę..........poleż odpocznij zrelaksuj się..........tak mówiła nam kiedyś położna, teraz sama to stosuję i pomaga, a jak nie to może warto na ktg do szpitala się wybrać???klade to tez caly brzuch mnie boli-a nic sie nie dzieje jak siedze czy chodze :ico_noniewiem: juz mnie to wkurza :ico_noniewiem:
ja juz tak mam od 2 miesiecy :-) ale moja siostra tak miala i wlasnie miala rozwarcie niewielkie od 6 miesiaca :ico_noniewiem: a ja nie wiem czy mam bo u nas ciaze prowadzi polozna nie ginekolog :/Może robi Ci się rozwarcie???
:-D no i nic tylko pozazdroscic-z perspektywy czasu patrzac zaluje ze nie mialam wczesniej dziecka :ico_haha_02: ale rozumiem teraz dlaczego nie chcesz 2 dziecka-tylko wiesz co Ci powiem przed uplywam 10 lat pewnie bedzie 2 dziecko :-DMam 19 lat :) Więc jestem młodą mamą
wlasnie jestem juz dzis po dlugim lezeniu w wanie z ciepla woda :-)polecam naprawdę ciepłą wodę i nospę
a myslisz ze cos malej moze byc nie tak????to może warto na ktg do szpitala się wybrać???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość