A dziś ja pierwsza !!
Violu gratulacje dla Milenki za spanko !! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moj Kubuś tez juz ma swoje godzinki snu,najwazniejesze ze nocki przesypia..Na rekach tez juz za bardzo nie chce usypiać,a jegoo najlepsza zabawa jest turlanie sie na kocu po podłodze z brzuszka na plecy i na odwrót..aaa i probuje raczkować juz,jeszcze nie siada sam,jak go posadzę samego to owszem siedzi chwile,ale teściowa mówi żebym go nie sadzała bo uszkodze kręgosłup,żebym czekała az sam siadze z pozycji leżącej,koleżanka sadza juz tak core od miesiąca,powiedzcie mi co robić... czy moge go na trochę samego sadzać..czy nie i czekać aż tłuścioszek sam sie zdecyduje usiasc.. :ico_olaboga: :ico_olaboga: Wczoraj dałam mu flipsa wiecie jak wcinał a wasze brzdące jedzą juz flipsy?? pisało ze bezglutenowe wiec sie odwarzylam,bo bułeczki kukurydziane juz wcina :)
Wczoraj tatuś kupil kubie zabawkę telefon komórkowy taki gadający,bo bawił sie naszymi komórkami i juz mi trochę popsul :ico_noniewiem: wiec teraz ma swoja komorę :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01: