mam nadzieje że to jakaś pierdołka i szybko sie pogodzicie :ico_noniewiem:A ja poklocilam sie z J..
no to pięknie :ico_brawa_01: ja też uwazam że kontakt z angielskimi dziećmi bardzo pomoże jej w nauce jezyka, wiec nawet dobrze że ona jest jedynym polskim dzieckiem na lekcjach pływania :-)wczoraj byliśmy na tej nauce plywania z Julcią po prostu super
Ja też dziś szkałam zimowych butów dla Olka byłam w 3 sklepach i były cudne butki ale jak na złośc same "babskie" na chłopców nie było nic co by mi się spodobało :ico_placzek:musze mu kupic buty i jakis kombinezon bo na zime nic nie ma.
:509: :ico_brawa_01:Jestem mega szczęśliwa, bo Zuzia wstałą dziś zupełnie zdrowa!!!
wiem co czujesz :ico_oczko: ja czuje to samo :-D :-D Miałam pracować cały tydzień bo pomyślałam że głupio po urlopie znowu brać dzień wolny ale mam to w d... i powiedziałam szefowi że nie mam zkim olka zostawić :ico_wstydzioch:Jutro wolne
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:W. stracil pracę, redukcja etatów k***a

hmmm... niedobrze. Na pewno znajdzie coś lepszego :-)W. stracil pracę, redukcja etatów
tak, materiał na siedzeniu się rozerwał (na szewku) Masz racje że powinni dawać jakiś wózek zastępczy, ja własnie dlatego teraz go oddałam bo deszcz ciągle i na spacerki nie jeździmy a po podwórku Olo "sam" drepcze.to ten x-lander reklamujesz?
to ty może już go kup co? zebyśmy nie musiały na Ciebie za długo czekać :ico_oczko:ja juz niedlugo zostane bez kompa, bo na nowym mieszkaniu trzeba bedzie dopiero kupic
u nas też troche lepiej , słoneczko jakby się chciało przebijać :ico_brawa_01:u nas ladna pogoda, slonecznie
trzymam , trzymam oby wam się udało .trzymajcie kciuki bo ide dzis domek do wynajecia ogladac
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość